Berbatow Odesláno 28. října 2007 Nahlásit Odesláno 28. října 2007 Jeden muj kamarad ve statech vydrazil tyto hodinky.Poznate znacku?Pritel na webu rika : jsou stare 28 let Lepsi foto nemam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Jeden muj kamarad ve statech vydrazil tyto hodinky.Poznate znacku?Pritel na webu rika : jsou stare 28 let Lepsi foto nemam. Me pripadaji jako Tag-Heuer.
B.F.G. Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Mě z té fotky připadají jako fake Tag Heuer.
Berbatow Odesláno 29. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Mě z té fotky připadají jako fake Tag Heuer. TAGY to nejsou.Je to WITNAUER.
afrikab Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 TAGY to nejsou.Je to WITNAUER. Takze dalsi ulovek znacky Bulova.
NIGHTinGALE Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Takze dalsi ulovek znacky Bulova. Proč Bulova? Tomu nerozumím. Já mám doma staré Longines Wittnauer.
afrikab Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Proč Bulova? Tomu nerozumím. Já mám doma staré Longines Wittnauer. Znacka Wittnauer v soucasne dobe patri pod koncern Bulova.
Viktor Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 Znacka Wittnauer v soucasne dobe patri pod koncern Bulova. A koncern Bulova od tohoto měsíce pod Citizen ...
Foundryman Odesláno 29. října 2007 Nahlásit Odesláno 29. října 2007 To je všechno pravda, ale Wittnauer patřil před 28 lety ke značce Longines (mimo jiné) - jednalo se totiž (od roku 1890) o americkou obchodní firmu, zastupující výhradně značky Longines, Agassiz, Angelus, Stolz, Girard Perregaux a Louis Audemars. Měli (mají) i vlastní výrobu, kde se věnovali převážně úpravám kalibrů a modelů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se