Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Diky chlapi! :-) Popravde ani poradne nevim proc jsem je koupil, porad jsem se poohlizel po necem od RLX..a pak to dopadlo takhle a vubec mi to nevadi! Ty hodinky jsou takove "jine", sice ani nevim poradne proc, ale pocitove jsou..jsou to moje myslim 5-te Omegy a z zadnych jsem nemel tak "tajuplny" pocit...treba jsem divny :-)

Odesláno

Ještě pár fotek, ale bohužel jenom přes mobil. Dost nabitý víkend tak nejsem schopný vyndat zrcadlo a nafotit je pořádně...ale jednou se mi to podaří :-)

P.S: take jsem je včera dal na zkoušku na strap a až teď jsem se uvědomil, že jsem je na něm nevyfotil...se picnu :-D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

dobře si mě nakazil těma fotkama.. už jsem skoro zlomenej vytvořit na chlup stejné kombo.. :notworthy: to balení vypadá perfektně..

Odesláno

Hmm... Nádherný orloj. :thumbsup_anim:  Moony jsou moje slabost, ale finančně jsou hoodně mimo mé možnosti, tak že můžu jen tiše závidět a slintat si na klávesnici. :wub:  Jo, vyhrát tak pár stotisícovek ve sportce, byly by Moony doma hned....

Tak že velká gratulace a budu doufat, že jednou mi podobné budou také říkat pane.

Odesláno

Už jsem sem "dlouho" nic nepřidal :-)

Po poslední koupi Omega SMPc, kterým jsem "dal přednost" před Suby..hlavně z důvodu že se mi líbili oboje akorát SMPc byli o DOST levnější  :rolleyes:  mě to nějak nedalo a pořad mi něco chybělo...tentokrát jsem si řekl, že dojedu pro Suby...ale nějak jsem brouzdal po netu...koukal...studoval...a nakonec jsem před Suby opět dal přednost Omegam...tentokrát Moonum  :notworthy:  Dnes jsem si je vyzvednu nové u AD...první pocity dost smíšené...popravdě ani nevím proč...jestli to bylo tou VELIKÁNSKOU krabici kterou na mě vybalil  :jawdrop:  

větší jsem ještě neviděl...pokud vynechám obal od kuchyňské myčky nebo pračky  :lol:

Ale jak šel čas..hodina..dvě...tři...pořad jsem je sledoval a pokaždé jsem na ně koukal s větším a větším nadšením  :wub:

Zde je několik fotek které jsem narychlo pořídil. Za kvalitu se omlouvám, o víkendu se pokusím nafotit za denního světla lepši  :cheers:

P.S. nadšením jsem zapomněl dat do názvu název hodinek :-(..mohl bych někoho z moderátoru poprosit to tam přidat? Omega Moonwatch 311.30.42.30.01.006,  Díky moc

Krasa, omegy si jednou stejne budu muset koupit... jeste kde na to vzit ... :)

• po měsících...
Odesláno

Před pár týdny mi začalo drobek hrabat a dal jsem na prodej svoje Moony...ale prozatím jsem si uvědomil v čas, že by se mi po nich moooc stýskalo. Takže prodejní vlákno udělalo LOCK a Moony šli na strap :-) Zde je pár fotek

Odesláno

Před pár týdny mi začalo drobek hrabat a dal jsem na prodej svoje Moony...ale prozatím jsem si uvědomil v čas, že by se mi po nich moooc stýskalo. Takže prodejní vlákno udělalo LOCK a Moony šli na strap :-) Zde je pár fotek

Som rad ze si dostal rozum ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...