david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Dlouhá léta jsem používal titanovou Nokii 8800 a loni jsem jí prodal za 9.000,- Kč - žádný jiný telefon mě asi netěšil více, než tento "dědeček" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 (upraveno) Jo pár ji bylo, mj. tyhle, na něco jsem jistě zapomněl. Ericsson ?? prostě první mobil Siemensem C25 děsná sra*ka i na danou dobu Ericsson R320 super mobil, Sony Ericsson T300 podobal se krabičce od mejdla, ale měl barevnej displej a přídavnej (!) foťák Sony Ericsson K700i nic moc, nevýraznej kousek Qtek 8310 první smattphone (psal se rok 2005), pecka HTC Mteor nástupce předchozího, ale už to nebyla taková pecka HP iPaq 614c jedinej telefon, co jsem po týdnu prodal ..děs Palm Centro na ten docela vzpomínám rád, co se týče intuitivnosti tak bez kokurence Sony Ericsson Aspen divnej telefon, platforma WM upravená od SE stála za ho*no Nokia C5 jediná Nokia, brrrr mnoho různých ostružin Jo, č. 3 jsem rozflákal o zeď, č. 5. utopil v lahvi s utopencema, č. 6. zničil déšť, č. 10 jsem rozmlátil o podlahu a za všechno samozřejmě mohly ženský. Upraveno 12. února 2016 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 No titanovku mam doma taky, ale ma je 8910 v cernem titanu.A jeste mam tycinku nokii 7280 a 6310i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Velká paráda tyhle starý kraksny, taky přidám pro zasmání Upraveno 29. března 2016 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Toto bola ina topka...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Sony Ericsson K750i.Pořád funguje, v provozu byl asi 6 let, než jsem ho vyměnil za Sony Ericsson Xperia Ray.Pak už jen Samsung GN2 a teď GN4.K750i jsem měl hodně rád, na svoji dobu slušně fotil a foťák se zapnul jen vysunutím krytky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 (upraveno) Chtěl jsem se pochlubit tímto mým splněným snem z roku raz dva, a jelikož ho už dávno nemám, tak jsem hledal fotku na eBay...a proboha...oni se prodávají furt za litr+... EDIT: sorry, normální fotka... Upraveno 29. března 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Já toho teda moc nevystřídal 1. Siemens A352. Siemens C353. Siemens C65 - barevný foťák v roce 20044. SE T6105. SE K8006. SE K850 - super fotomobil7. SE P1 - nerozbitná mašina s qwerty a externí GPS, můj první dotykáč (bez stylusu ani ránu)8. iPhone 3gs - hodně špatný foťák a chyběla přisvětlovací dioda9. SE Vivaz - symbian to zabil, ale jinak hodně odolnej kousek10. iPhone 5s 11. Lumia 920 - aktuální pracant, po dvou letech k němu nemám výtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 tu E90 bych kdyžtak koupil :-DVelká paráda tyhle starý kraksny, taky přidám pro zasmání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 tu E90 bych kdyžtak koupil :-DTak pokud to není legrace proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Taky legenda Nokia 6210, v únoru 2001 jsem si ji koupil za 13.999.-Ká.Dodnes šlape jak hodinky,pouze jednou proběhla výměna baterky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Taky legenda Nokia 6210, v únoru 2001 jsem si ji koupil za 13.999.-Ká.Dodnes šlape jak hodinky,pouze jednou proběhla výměna baterky.Nokia 6210.jpgDost dobrej tel,mám ho taky patnáct let a běhá...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 pokud by kolega nechtel prodat tu E90, také mam jednu v supliku, takovou obouchanou, ma spatne sluchatko(tise hovori) tak bych ji asi postrádat mohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 já celkem dlouho mobily ignoroval. První byl Ericson A1018 rakvička. Sice neměl nějak rekordní výdrž baterie ale uměl toho dost a moc příjemně se obsluhoval. Taky v našich kopečkách spolehlivě zvládal signál tam kde jiné nešly. Nejspíš díky tomu že měl skutečnou anténu. Perfektní materiál, vůbec se to nepoškrábalo ani při občasném vypadnutí z auta na asfalt a nikdy se neohmatala tlačítka. Ericson tenkrát dělal military radiotechniku a tak asi použil kvalitní plasty. Dostal jsem k němu tenkrát od Oskara připínací qwerty klávesnici a knihu dobrých rad. jako třeba že výdrž baterie se prodlouží když se telefon nebude používat. Pak jsem měl dva Palmy Treo, ten první měl ještě černobílý, teda černošedozelený displej, druhý už byl barevný. Geniální přístroje, skvělý na obsluhu, spousta aplikací, četl jsem v tom knihy, používal ICQ, i na internet se dalo s trochou sebezapření vlézt. Data si to přechroustávalo přes nějaký svůj server takže to ani moc nestálo. Teď mám nejlevnější Android co jsem našel a taky to funguje. Ještě tady mám Nokia MD 59 co vypadá jak kanystr ale tu jsem nikdy nepoužíval jako mobil. Je předělaná na vysílačku.Před mobilama jsem dost používal X-kartu, to už asi moc lidí nepamatuje. To byl vlastně předplacený kupon na pevnou linku. Koupila se karta s nějakou hodnotou, zavolalo se na bezplatnou linku, zadalo se číslo té karty a pak se normálně telefonovalo. Peníze se odečítaly z kreditu té karty. Mělo to výhodu že s tím nechali volat i z telefonů kde se normálně nesmělo, když se teda vysvětlilo že jim to opravdu nic neúčtuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Na mě nedávno v šuplíku vykouknul Siemens SK65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Taky legenda Nokia 6210, v únoru 2001 jsem si ji koupil za 13.999.-Ká.Dodnes šlape jak hodinky,pouze jednou proběhla výměna baterky.Nokia 6210.jpga furt seš u oskara .... dobrý woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 JJ,dodnes naskakuje Oskar .Však u Oskara jsem už asi 16 let.Sorry, dneska již vlastně Vodafonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) No teda, legendární mobil to sice není, ale toto komunistické zátiší na mě vypadlo z šuplíku při debordelizaci. Se divím, že jsme ty "vrahy z Wall Streetu" neporazili, když jsme byli, jsem byl tak krásně angažovanej v ROH a SSM Upraveno 31. března 2016 uživatelem lack71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Tu nejzásadnější rudou knížku ve sbírce nevidím. Fotr ji měl doma a v ní známečky za příspěvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 TVL organic....tam mě rudí bratři nechtěli a ani já tam nechtěl, takovej Jidáš , co by zradil můj velkostatkářský původ jsem nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se