Přejít na obsah

Co máte v šuplíku? Legendární mobily..

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo pár ji bylo, mj. tyhle, na něco jsem jistě zapomněl.

1. Ericsson ?? prostě první mobil
  2. Siemensem C25 děsná sra*ka i na danou dobu
  3. Ericsson R320 super mobil,
  4. Sony Ericsson T300 podobal se krabičce od mejdla, ale měl barevnej displej a přídavnej (!) foťák
  5. Sony Ericsson K700i nic moc, nevýraznej kousek
  6. Qtek 8310 první smattphone (psal se rok 2005), pecka
  7. HTC Mteor nástupce předchozího, ale už to nebyla taková pecka
  8. HP iPaq 614c jedinej telefon, co jsem po týdnu prodal ..děs
  9. Palm Centro na ten docela vzpomínám rád, co se týče intuitivnosti tak bez kokurence
  10. Sony Ericsson Aspen divnej telefon, platforma WM upravená od SE stála za ho*no
  11. Nokia C5 jediná Nokia, brrrr
  12. mnoho různých ostružin

Jo, č. 3 jsem rozflákal o zeď, č. 5. utopil v lahvi s utopencema, č. 6. zničil déšť, č. 10 jsem rozmlátil o podlahu a za všechno samozřejmě mohly ženský.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Sony Ericsson K750i.

Pořád funguje, v provozu byl asi 6 let, než jsem ho vyměnil za Sony Ericsson Xperia Ray.

Pak už jen Samsung GN2 a teď GN4.

K750i jsem měl hodně rád, na svoji dobu slušně fotil a foťák se zapnul jen vysunutím krytky.

post-13936-0-25153200-1459259459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem se pochlubit tímto mým splněným snem z roku raz dva, a jelikož ho už dávno nemám, tak jsem hledal fotku na eBay...a proboha...oni se prodávají furt za litr+... :eek: post-27029-0-47374100-1459260001.jpg

EDIT: sorry, normální fotka...

post-27029-0-21382700-1459260240_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři

Já toho teda moc nevystřídal

1. Siemens A35

2. Siemens C35

3. Siemens C65 - barevný foťák v roce 2004

4. SE T610

5. SE K800

6. SE K850 - super fotomobil

7. SE P1 - nerozbitná mašina s qwerty a externí GPS, můj první dotykáč (bez stylusu ani ránu)

8. iPhone 3gs - hodně špatný foťák a chyběla přisvětlovací dioda

9. SE Vivaz - symbian to zabil, ale jinak hodně odolnej kousek

10. iPhone 5s 

11. Lumia 920 - aktuální pracant, po dvou letech k němu nemám výtek 

Odkaz ke komentáři

já celkem dlouho mobily ignoroval. První byl Ericson A1018 rakvička. Sice neměl nějak rekordní výdrž baterie ale uměl toho dost a moc příjemně se obsluhoval. Taky v našich kopečkách spolehlivě zvládal signál tam kde jiné nešly. Nejspíš díky tomu že měl skutečnou anténu. Perfektní materiál, vůbec se to nepoškrábalo ani při občasném vypadnutí z auta na asfalt a nikdy se neohmatala tlačítka. Ericson tenkrát dělal military radiotechniku a tak asi použil kvalitní plasty. Dostal jsem k němu tenkrát od Oskara připínací qwerty klávesnici a knihu dobrých rad. jako třeba že výdrž baterie se prodlouží když se telefon nebude používat. Pak jsem měl dva Palmy Treo, ten první měl ještě černobílý, teda černošedozelený displej, druhý už byl barevný. Geniální přístroje, skvělý na obsluhu, spousta aplikací, četl jsem v tom knihy, používal ICQ, i na internet se dalo s trochou sebezapření vlézt. Data si to přechroustávalo přes nějaký svůj server takže to ani moc nestálo. Teď mám nejlevnější Android co jsem našel a taky to funguje.

Ještě tady mám Nokia MD 59 co vypadá jak kanystr ale tu jsem nikdy nepoužíval jako mobil. Je předělaná na vysílačku.

Před mobilama jsem dost používal X-kartu, to už asi moc lidí nepamatuje. To byl vlastně předplacený kupon na pevnou linku. Koupila se karta s nějakou hodnotou, zavolalo se na bezplatnou linku, zadalo se číslo té karty a pak se normálně telefonovalo. Peníze se odečítaly z kreditu té karty. Mělo to výhodu že s tím nechali volat i z telefonů kde se normálně nesmělo, když se teda vysvětlilo že jim to opravdu nic neúčtuje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71

No teda, legendární mobil to sice není, ale toto komunistické zátiší na mě vypadlo z šuplíku při debordelizaci. Se divím, že jsme ty "vrahy z Wall Streetu" neporazili, když jsme byli, jsem byl tak krásně angažovanej  v ROH a SSM  :clap:

post-41922-0-58540000-1459433087_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lack71
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...