Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 http://www.gnomonwatches.com/watches/dievas-watches/mg-1-limited-edition-99pcs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Že někdo bude napodobovat VDB, to bych nečekal... Ale u Dievas je možné všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 presne taketo sme mali doma na dverach kukatko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To jsou desivy PR kecy v tom clanku Inspirace VDB je naprosto jasna, ale jsou desne sterilni a naprosto jim chybi koule, ktery VDB rozhodne maji at uz si o nich kazdy mysli co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Které VDB máte na mysli, pokud ovšem nemyslíte "dna"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Myslel sem DNA, ale nakonec je to nejspis cely kapku jinak: http://germano.de/en/500m/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Jemné subtilní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Všechny cesty vedou od Rolexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Malokomu sa paci jednoducha siroka fixna luneta, aspon na WUS na to nadavali, kazdy chce uzsiu, otocnu a aspon s lume pipom ked uz nie s indexami. Mne to ale sadlo do vkusu ako facka, v 316L by som ale za to tie prachy nedal. Dial je super, prakticky dvojfarebny podla svetla... datum sa tam nehodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Že by som rovno tasil kartu, to nie, ale najhoršie tiež nie sú. Korunka mohla byť iná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Zajímavé hodinky. Třeba ručičky a lumi to má hezky udělané. Na první pohled jsem si myslel, že to budou nějaké relativně malé hodinky. Jenže ono je to jen optický klam způsobený tím menším ciferníkem a velikou lunetou. Celkové rozměry jsou 45 mm v průměru. Takže pro mne ani rozměrově ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Fuj... Vlezlo mi to do mailu jako obchodní sdělení a tak jsem se na to mrknul detailněji. Neměl jsem to dělat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 lumi je v reale slaba, presnost super, mam uz maly ale plytky skrabanec na lunete, skor ako keby narusenie toho pieskovania... Korunka ma fantasticku presnost, ten zavit... ale kedze mi doslo toho viac tak neviem ci nepredam... wizard, chces? usetris... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dneska mi Fedex propustil jeden mikrobrand skrzevá celnici, tak asi ne... i když já jsem člověk ohebný, stačí jen zatlačit a beru (nebo prodávám) všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Rad by som zistil viac o tej ich super oceli, nikde ani zmienka, iba nezmyselne marketingove zvasty (ano, nezmyselne, pretoze porovnavaju oproti oceli a titanu co su dva rozdielne materialy, vyrazne ine napr v odolnosti voci korozii atd). Na dynku je napisane "anti scratch", ale rozhodne to nie je na urovni Damasko, asi ani sinn submarine (aj ked tam som skrabat umyselne neskusal, okrem toho luneta je tvrdena na sinnoch). Je fakt ze skrabance su podstatne mensie a plytsie ako pri beznej nerezovke, ale su. Korunka na tychto hodinkach je prudko navykova, to som este nezazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Jestli můžu poprosit, nahoď živé fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 na remeni meyhofer s titan sponou a guma je narub, hladkou stranou na ruku... cifer je z uhlu z boku takmer cierny celkovo su to nadherne hodinky, nevsedne, ako UFO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 to pouzdro je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 v popise sa tieto hodinky chvalia okrem ineho korunkou a zavitom, vysoka presnost spracovania, tusim 0,03mm tolerancia.V reale musim suhlasit, ta jemnost a istota pri skrutkovani... to je ale dane aj jej velkym priemerom. Vlastne, koli korunke su takmer nenositelne na lavej ruke, aspon pre mna, koli tomu som opat po case zacal nosit hodinky, nie len tieto, na pravej ruke. ako som uz spominal, poskrabatelne su, ale skrabance maju charakter zvlastny, nic hlbsie ako na 316L alebo titane sa takmer urobit neda, len akesi vylestenie opieskovania. Presnost tiez super, +2sec denne, pekne vyladena ETA, pohrali sa s tym. Velke minus je ale zapraseny dial, je tam par prachovych zrniecok, pri najblizsom servise sa to ale vycisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ty hodinky jsou šílené...i na živých fotkách od Vrcana vypadají jako render... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se