nickolas Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 tak jak už jsem se zmínil...automaty s kalibrem 7S26 stejně jako SEIKO 5...43mm, 100m, hardlex sklo, plné dýnko... já jsem z nich nadšen, jsou parádně těžké přiměřeně masivní a tikají...přesnost zatím neznám, mám je sotva den... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karloss Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Moc pěkné, gratuluju. Tahle varianta se mi zdá mnohem hezčí, než ta bez číslic.
m01e Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Vypadají super. Jestli to není tajemství na kolik přišly a kde jste je kupoval?
nickolas Odesláno 1. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2007 tak k přesnosti...za posledních 24 hod. +3s
Kostra Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Zdravím, neví prosím někdo, jaký je přesný název (modelové označení) těchto překrásných hodinek?
Ruda Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2011 Zdravím, neví prosím někdo, jaký je přesný název (modelové označení) těchto překrásných hodinek? a co takhle Seiko SNKF11 (viz. název vlákna)?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se