brutulus Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Zdravím. Mám hodinky Victorinox Night Vision se strojkem Ronda 705. Po výměně baterie se mi začali hodinky nečekně poměrně hodně zpožďovat (cca 2 min za týden). Chtěl jsem se zeptat, zda na strojku není třeba nějaký štelovací šroubeček, kterým jde přesnost hodinek regulovat. Děkuji.
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) To asi nebude stelovacim sroubeckem Upraveno 4. února 2016 uživatelem Frantik
brutulus Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Jak ho poznám a na kterou stranu točit ? Děkuji
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Nebude lepsi je vzit k hodinari? Třeba tam, kde vymenovali tu baterku a reklamovat je?
brutulus Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2016 K hodináři je nesla manželka a hodinář ji řekl, že tak blbý hodinky v životě neviděl a že neví jak by tu baterii vyměnil (Brno, Mendlovo náměstí). Tak jsem si baterku koupil a vyměnil sám naprosto bez problémů během 5 minut.
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 No nevim, jestli bez problemu, když jdou blbe.
brutulus Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2016 No vidím, že konkrétní rady se od tebe asi nedočkám. Ano nejsem sice hodinář (ale technický debil taky nejsu) a jak může výměna baterie ovlivnit zpožďování hodinek opravdu nechápu. Novou baterii jsem měřil. Napětí měla v pořádku.
Frantik Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Nedockas, pardon. Jen se ti snažím říct, ze neexistuje univerzální rada typu "pootocis sroubeckem a vono se to srovná" a ze pokud šly dobre a po tvé výměně baterky se zpozduji, tak treba tam je zakopanej pes. Nevim Upraveno 4. února 2016 uživatelem Frantik
long Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Hele No vidím, že konkrétní rady se od tebe asi nedočkám. Ano nejsem sice hodinář (ale technický debil taky nejsu) a jak může výměna baterie ovlivnit zpožďování hodinek opravdu nechápu. Novou baterii jsem měřil. Napětí měla v pořádku.Hele nešij do Frantíka. On se někdy vyjadřuje divně, ale ty jsi si vlastně na to, jak jsi si na tom, odpověděl sám i když nás ujišťuješ o něčem jiném tím,že jsi byl líný si najít normálního hodináře a po tvém zásahu Ti jdou hodinky takhle blb? !Seřizováním to nebude a spíše jsi při výměně šroubováčkem škrtl o vnitřnosti. Tak že takhle: pro tebe poučení, pro příště dělat jen to na co stačíš.:-)))
Jiří9 Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 A to že o něco škrtnul bude pravděpodobné .
valjoux Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Koukám dáváte mu. Jinak toto řeším dost často. Proč se vlastně měnila baterie? Nebylo nějaké to zpožďování před tím nebo prostě přestaly jít protože chtějí servis. Dala se nová baterie, ta je plnější tak to nějak jde. To ale není řešení. Jak jsou staré a kdy byl poslední servis?
brutulus Odesláno 4. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2016 (upraveno) Prostě po 3 letech přestali jít, tak jsem vyměnil baterku. Dělal jsem to opatrně a o nic jsem určitě neškrtl. Servisu jsem se zatím snažil vyhnout obzvláště po zkušenosti že v hodinářství nebyli schopni vyměnit ani baterku. Nevím jestli v Brně někdo servisuje Victorinox nebo se to musí posílat do Prahy. Upraveno 4. února 2016 uživatelem brutulus
valjoux Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Nechci být hnusnej, ale toto považuji za normální hodinky, tak normální hodinář je musí dát dohromady. Pokud nebude fuč korunka ta musí být origo a bude se blbě zajišťovat. A kdo je to vlastně hodinář, dnes je pouze samej měnič. A to dnes uměj i holky vyučený u řezníka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se