atari Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Ta velikost a jednoduchost mě čím dál více přesvědčuje. Ach jo Fotky pěkný, díky a ať slouží!
DOSA Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Ahoj chlape. Hodinky jsi si koupil pěkné. Pěkný čitelný ciferník bez zbytečných funkcí na víc. Nelákají mě japonské strojky, ale ten ciferník fakt chválím. Ať Ti dlouho dělají radost. Taky na nějaké hodinky čekám, ale jen quartz. Možná je vyměním za automatické.
AKUC Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Ahoj chlape. Hodinky jsi si koupil pěkné. Pěkný čitelný ciferník bez zbytečných funkcí na víc. Nelákají mě japonské strojky, ale ten ciferník fakt chválím. Ať Ti dlouho dělají radost. Taky na nějaké hodinky čekám, ale jen quartz. Možná je vyměním za automatické.ahoj, vďaka za pochvalu. Tisell môžem len doporučiť
AndyAaron Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2016 Trochu si tu udělám reklamu a hodím odkaz do svého vlákna. Před chvilkou jsem to vyplodil http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79528-pár-kousků-ve-sbírce/?p=1812672
tano Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Na tom meshi pecka!! a prakticka, to mam rad.
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 @AKUC konecne jsi to sundal z toho nata Jak mam to conneryovske nato rad, tak k pilotkam mi to moc neslo. Mesh je nezvyk, ale libi se mi to na nem.
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 chlapci vďaka, neviem prečo som nevyskúšal ten mesh skorej, ešte musím dokúpiť kožu s nitmi aby to bolo 100%, ten pôvodný sa mi nepáčil...
qwecko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Ten povodny remen fakt nebol bohvieco. U mna letel rovno do kosa,zhodil som z neho iba sponu tak ak by ju niekto niekedy potreboval rad podarujem
AndyAaron Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Mozna mam ten puvodni remen jinej, ale mne prisel peknej a pohodlnej, jen ne uplne hodici se na pilotky. Takze dolu sel, ale do kose ne. Urcite se bude hodit nekam jinam
qwecko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Ja nemam rad kozu celkovo takze preto taketo radikalne riesenie
qwecko Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Inak AKUC na tom meshi to fakt vyzera zaujimavo.
Kid_A Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 puristicka presentace ciferniku, kalibru i hodinek je zajimava. doporučuju jako startovaci hodinky k sinnum, stowam, damasko a iwc:))
vraby Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 Na tom meshi to je hnus,kup kůži s nejtama.
AKUC Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2017 no ako hnus sa mi to určite nepripadáA Kide ano ako vstupný level k pilotkám je to fajn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se