Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj chlape. Hodinky jsi si koupil pěkné. Pěkný čitelný ciferník bez zbytečných funkcí na víc. Nelákají mě japonské strojky, ale ten ciferník fakt chválím. Ať Ti dlouho dělají radost. Taky na nějaké hodinky čekám, ale jen quartz. Možná je vyměním za automatické.

Odesláno

Ahoj chlape. Hodinky jsi si koupil pěkné. Pěkný čitelný ciferník bez zbytečných funkcí na víc. Nelákají mě japonské strojky, ale ten ciferník fakt chválím. Ať Ti dlouho dělají radost. Taky na nějaké hodinky čekám, ale jen quartz. Možná je vyměním za automatické.

ahoj, vďaka za pochvalu. Tisell môžem len doporučiť :)

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Na tom meshi pecka!! a prakticka, to mam rad.

Odesláno

@AKUC konecne jsi to sundal z toho nata Jak mam to conneryovske nato rad, tak k pilotkam mi to moc neslo. Mesh je nezvyk, ale libi se mi to na nem.

Odesláno

chlapci vďaka, neviem prečo som nevyskúšal ten mesh skorej, ešte musím dokúpiť kožu s nitmi aby to bolo 100%, ten pôvodný sa mi nepáčil...

Odesláno

Ten povodny remen fakt nebol bohvieco. U mna letel rovno do kosa,zhodil som z neho iba sponu tak ak by ju niekto niekedy potreboval rad podarujem ;)

Odesláno

Mozna mam ten puvodni remen jinej, ale mne prisel peknej a pohodlnej, jen ne uplne hodici se na pilotky. Takze dolu sel, ale do kose ne. Urcite se bude hodit nekam jinam

Odesláno

puristicka presentace ciferniku, kalibru i hodinek je zajimava. doporučuju jako startovaci hodinky k sinnum, stowam, damasko a iwc:))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...