McQuack Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 (upraveno) Ahoj lidicky, mám velkej problém. Včera mi přišly poštou Archimede Pilot a i přesto, že to jsou nádherné hodinky, tak jsem velice smutný. Předbíhájí se o 8 minut za HODINU!!!! Mám čekat jestli se to srovná nebo to rovnou poslat do Kronia na reklamaci? Jsou asi rok staré, ale prakticky nenošené a v perfektním stavu. Diky za radu. S pozdravem, McQuack Upraveno 2. listopadu 2007 uživatelem McQuack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 pošta k nim asi nebyla šetrná... být tebou možná je pošlu rovnou Icklerovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Ahoj lidicky, mám velkej problém. Včera mi přišly poštou Archimede Pilot a i přesto, že to jsou nádherné hodinky, tak jsem velice smutný. Předbíhájí se o 8 minut za HODINU!!!! Mám čekat jestli se to srovná nebo to rovnou poslat do Kronia na reklamaci? Jsou asi rok staré, ale prakticky nenošené a v perfektním stavu. Diky za radu. S pozdravem, McQuack Rozhodně to je na servis .... ale nerozumím tomu ,že Ti včera přišly a jsou rok staré ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Rozhodně to je na servis .... ale nerozumím tomu ,že Ti včera přišly a jsou rok staré ? Asi ten, co ich predal ma zalusk na nieco ine :D (koho mi to len pripomina...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Asi ten, co ich predal ma zalusk na nieco ine :D (koho mi to len pripomina...) zatím si žádný kupující nestěžoval ..... rozhodně ne na cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 2. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 pošta k nim asi nebyla šetrná... být tebou možná je pošlu rovnou Icklerovi A co zaruka? Uzna ji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 2. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Rozhodně to je na servis .... ale nerozumím tomu ,že Ti včera přišly a jsou rok staré ? Jsou od jednoho kolegy z tohoto fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 A co zaruka? Uzna ji? posílám ti pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 2. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2007 Jsou od jednoho kolegy z tohoto fora. Rampo, podle mě se jen zacuchal vlásek. Odnesl bych to hodináři ( resp. bych se na to kouknul sám ) abych vyloučil tenhle případ. V poště se to může stát velmi snadno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 Jsou od jednoho kolegy z tohoto fora. Jsou ode mě. Mrzí mě to, hodinky jsem, myslím, pečlivě zabalil a přesto to bylo málo. Jinak si to, jako seriozní prodejce, s dovolením, nedovedu vysvětlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 3. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 Jsou ode mě. Mrzí mě to, hodinky jsem, myslím, pečlivě zabalil a přesto to bylo málo. Jinak si to, jako seriozní prodejce, s dovolením, nedovedu vysvětlit. Ahoj Lapisi, Mohu potvrdit. Hodinky prisly zabalene excelentne. Bylo videt, ze jsi si dal opravdu praci. Jinak zadny smutek ve tvari. Kubson se me ujal a posle je k Ickelorovi a kdyz se povede budou i nove a vetsi rucky. Takze vse zle je nekdy i k necemu dobre. BTW: Ted mam na ruce Junkersy JU-52 od Bakera a ty jsou taky parada. Docela me prekvapila ta presnost. +13 s. za 24 hodin. A to je uvnitr stara dobra Molnija. Cau, McQuack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapis Odesláno 3. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2007 Ahoj Lapisi, Mohu potvrdit. Hodinky prisly zabalene excelentne. Bylo videt, ze jsi si dal opravdu praci. Jinak zadny smutek ve tvari. Kubson se me ujal a posle je k Ickelorovi a kdyz se povede budou i nove a vetsi rucky. Takze vse zle je nekdy i k necemu dobre. BTW: Ted mam na ruce Junkersy JU-52 od Bakera a ty jsou taky parada. Docela me prekvapila ta presnost. +13 s. za 24 hodin. A to je uvnitr stara dobra Molnija. Cau, McQuack Tak jo, díky a Kubovi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 Tak problem je "vyresen". Hodinky se mi vratily (diky Kubo). V Nemecku neshledali zadny problem a opravdu jdou uz presne. Je to nejake podivne. Asi se chtely podivat do sveho rodiste Tak dostaly alespon novy rucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) Já teda musím Archimedy pochválit, za 3 dny +21s. +-7s denně, navíc jsou to super hodinky, vůbec se nedivím Kubovi, že je má tak rád, na ruce jsou úžasné Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 S chválou na Archimede se přidávám. Z den mi moje Archimede Pilot Chronograph udělaj +2 vteřiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Platos: Můžu říct, že na ruce klasické pilotky vypadají větší, měl jsem nedávno chrona na ruce a jsou krásné, o tom žádná, ale tím, že jsou vyšší, tak mi přišly celkově menším dojmem, než klasické pilotky... Jedinou výtku bych měl k balení Archimedek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Platos: Můžu říct, že na ruce klasické pilotky vypadají větší, měl jsem nedávno chrona na ruce a jsou krásné, o tom žádná, ale tím, že jsou vyšší, tak mi přišly celkově menším dojmem, než klasické pilotky... Jedinou výtku bych měl k balení Archimedek... docela i věřím, že to může opticky klamat.. no brousím si teď zuby na steinharty 44mm s unitasem, tak to porovnám v reálu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Platos: To se pak pochlub , je to ta limitka , co se teď nedávno tady řešila??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platos Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Platos: To se pak pochlub , je to ta limitka , co se teď nedávno tady řešila??? ještě nevím, jestli půjdu do limitky.. zatím to je asi ve stadiu zrodu, takže počkám, jak se povede Každopádně do nich půjdu, pak sem hodím nějaké foto na porovnání s archimedama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Kluci, limitka Steinhartů 44 mm s unitasem se už chystá... měla by být v polovině června... hodím na fórum pak fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se