Přejít na obsah

Předbíhání Archimede Pilot . . .

McQuack

Doporučené příspěvky

Ahoj lidicky,

mám velkej problém. Včera mi přišly poštou Archimede Pilot a i přesto, že to jsou nádherné hodinky, tak jsem velice smutný. Předbíhájí se o 8 minut za HODINU!!!! Mám čekat jestli se to srovná nebo to rovnou poslat do Kronia na reklamaci? Jsou asi rok staré, ale prakticky nenošené a v perfektním stavu.

Diky za radu.

S pozdravem,

McQuack

Upraveno uživatelem McQuack
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Ahoj lidicky,

mám velkej problém. Včera mi přišly poštou Archimede Pilot a i přesto, že to jsou nádherné hodinky, tak jsem velice smutný. Předbíhájí se o 8 minut za HODINU!!!! Mám čekat jestli se to srovná nebo to rovnou poslat do Kronia na reklamaci? Jsou asi rok staré, ale prakticky nenošené a v perfektním stavu.

Diky za radu.

S pozdravem,

McQuack

Rozhodně to je na servis .... ale nerozumím tomu ,že Ti včera přišly a jsou rok staré ?

Odkaz ke komentáři

Jsou ode mě. Mrzí mě to, hodinky jsem, myslím, pečlivě zabalil a přesto to bylo málo. Jinak si to, jako seriozní prodejce, s dovolením, nedovedu vysvětlit.

Ahoj Lapisi,

Mohu potvrdit. Hodinky prisly zabalene excelentne. Bylo videt, ze jsi si dal opravdu praci. Jinak zadny smutek ve tvari. Kubson se me ujal a posle je k Ickelorovi a kdyz se povede budou i nove a vetsi rucky. Takze vse zle je nekdy i k necemu dobre.

BTW: Ted mam na ruce Junkersy JU-52 od Bakera a ty jsou taky parada. Docela me prekvapila ta presnost. +13 s. za 24 hodin. A to je uvnitr stara dobra Molnija.

Cau,

McQuack

Odkaz ke komentáři

Ahoj Lapisi,

Mohu potvrdit. Hodinky prisly zabalene excelentne. Bylo videt, ze jsi si dal opravdu praci. Jinak zadny smutek ve tvari. Kubson se me ujal a posle je k Ickelorovi a kdyz se povede budou i nove a vetsi rucky. Takze vse zle je nekdy i k necemu dobre.

BTW: Ted mam na ruce Junkersy JU-52 od Bakera a ty jsou taky parada. Docela me prekvapila ta presnost. +13 s. za 24 hodin. A to je uvnitr stara dobra Molnija.

Cau,

McQuack

Tak jo, díky a Kubovi taky.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Platos: Můžu říct, že na ruce klasické pilotky vypadají větší, měl jsem nedávno chrona na ruce a jsou krásné, o tom žádná, ale tím, že jsou vyšší, tak mi přišly celkově menším dojmem, než klasické pilotky... Jedinou výtku bych měl k balení Archimedek...

docela i věřím, že to může opticky klamat.. no brousím si teď zuby na steinharty 44mm s unitasem, tak to porovnám v reálu..

Odkaz ke komentáři

Platos: To se pak pochlub , je to ta limitka , co se teď nedávno tady řešila???

ještě nevím, jestli půjdu do limitky.. zatím to je asi ve stadiu zrodu, takže počkám, jak se povede :guiltysmiley: Každopádně do nich půjdu, pak sem hodím nějaké foto na porovnání s archimedama..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...