Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě lepší než Ingersoll :-) Pozor na pvd povrch, je choulostivější na opotřebení. Jinak wenger tu má pod palcem kolega Jiří Štencek, tak zkus napsat SZ.

Odesláno

A chceš určitě baterkáče ? Za ty peníze se dají koupit i rozumný automaty. Doporučuju to neuspěchat a ještě se tady na fóru trochu rozhlídnout a počíst. Hodně z nás začínalo stejně u quartzovejch chronographů a skončilo u automatů bez chrona.

Odesláno

Klidně se zastav v našem krámě a můžu s tebou projít všechno od Seiko 5, Wenger Attitude, Victorinox, Certina, atd. 

Ač mám pro Wengery slabost, tak když mi řekneš svou představu, rád ti poradím. 

Jirka

Odesláno

Klidně se zastav v našem krámě a můžu s tebou projít všechno od Seiko 5, Wenger Attitude, Victorinox, Certina, atd. 

Ač mám pro Wengery slabost, tak když mi řekneš svou představu, rád ti poradím. 

Jirka

I to je určitě taky možnost. Mrkneš na všechno možný, k tomu trochu odborného výkladu a zas budeš jinde. Navíc Jirka je moc ochotnej člověk :)
Odesláno

Tenhle typ hodinek i barevná kombinace se mě prostě líbí škoda že Ingersoll dopadl tak špatně ty mě prostě zaujali nejvíc.A na podobné jsem narazil na ty Wenger jen bych asi preferoval kaučuk pryž pásek než kov nebo kůži.

post-41659-0-57600300-1454947371_thumb.jpg

post-41659-0-16024700-1454947448_thumb.jpg

Odesláno

No ideálně doporučuju nespěchat a třeba si tu přečíst nějaký podobný vlákna, ale jinak Zeppelin bude lepší volba než Ingersoll, ale nevím, jestli už bych nedal přednost tomu Wengeru.

Odesláno (upraveno)

Tissot PRS516prs516_t044_417_27_051_00_gl_1.jpg

Jinak na pvd se vykašli, až to poškrábeš, tak to bude vypadat hnusně.

Souhlas.. Jak s PVD, tak s výběrem. Z toho co tu padlo, tyhle Tissoty jsou nej.

Nebo ještě tyhle Tissot T17.1.526.52, ale ty jsou v jiným barevným provedení.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Já šel nejprve do chrona, a shodou okolností právě do těch 516. Líbí se mi na nich jednotný design, a obvzlášt tvar ručky 60sec sčítače - tedy "vteřinovky". Až později jsem koupil nechrona, a nevadí mi to, je to tak v pořádku:) S Helveti jsem byl jinak vždy spokojen. Příjemný vybírání!

Odesláno

Co říkáte na tyhle PRS 516, ale v automatu s bílým cifrem? Včera jsem na ně díky jednomu vláknu narazil a hned se staly vážným kandidátem na moje první automaty

Odesláno

Ty Tissotky jsou fajn, jsem taky koukal na Ingersoll, něco si nečetl a raději nekoupil - nevyhodil penize. Tyhle Wengery se mi taky líbí, jen s modrým cifrem, ale chci automaty a letos si udělám radost k půlkulatým. Mám času dost, tak tu čtu a jsem o zase bohatší o informace. Jenom si sám musím udělat jasno v tom co chci. Je to vážně k zbláznění. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...