Arathorn Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Tak to je pre mňa asi ťažká otázka. Ja som si teraz objednal svoje prvé Seiko, takže neviem ako kvalitné sú ony. Tieto tissoty sú podľa mňa veľmi kvalitne urobené. Majú krásny dvojaký výbrus púzdra a aj rotoru. Prevedenie remienka je fakt exkluzívne aj so zapinacou sponou, majú obstojnú lumi a spoľahlivý strojček eta2834-2. Mechanický náťah a hacking a je to samozrejme swiss. Nakoľko je to lepšie alebo horšie oproti seiku ti neviem povedať. Možno podobné.
blackwhit Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Mrkni třeba i na řadu Seiko SARX, a nebo nějaký Orient Star. Jinak ty SARBy033 mi nepřijdou moc podobný těm tvým Stormům a jsou to TOP hodinky v rámci dané třídy.Edit: teď se dívám, že jsem prehlídl, že na Sarx už jsi koukal. Sarx015 mám a sice je asi budu prodávat, ale mužů je určitě jen doporučit. Jsou to taky moc dobrý hodinky. SARX/SARB je dost srovnatelná úroveň, kdyby mně nebyly trošku větší, rozhodně, bych je nepouštěl. Dokonce ani tak ještě nejsem úplně rozhodnutej. Zas tak moc to do očí nebije:D napis do SZ, kdybys je prodaval!
kuncák7 Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Ještě mě trkly do očí tyhle: Myslím, že jsou v prodejním vlákně 2x a dokonce na tahu. Doporučil bych je.
blackwhit Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2016 tak jsem se byl podivat na par hodinek nazivo v helveti.cz a musim rict, ze ackoli jsem sel na uplne jinej typ hodinek, tak nejvic me oslovily nove SEIKO SRP777K1 neuveritelne sedi na me (male - 17,5cm) ruce a maj charisma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se