Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tesim se na tah, pak sem soupni foto.

Odesláno

Tak na ten tah som aj ja zvedavý... naživo ale s kožou vyzerajú ešte krajšie ako tuna na fotkách, dokonca si myslím že na tahu to nebude až tak štýlové! :notworthy: Každopádne zvedavý no :) Tá zelená je ohromná, mňa zase nie modrá ale presne zelená vždy najviac brala, stačí mi už len ručička a nápis GMT Master II na roládach a mám dosť.. :D Presnosť si ešte asi tiež neskúšal čo? :) Aj keď by som povedal že zbytočne... :D  ?

Odesláno

No ako Tomi, sme zvedaví.... :photo: Aj keď stále si myslím, že na tej koži to bude krajšie :) ?

Odesláno

Moc hezké počtení! Nasratá manželka je nej :D

Z hlediska hodinařiny je to velká konkurence vůči profláklým švýcarským značkám, dokonce bych řekl, i na vyšší - rezerva chodu i ta přesnost je vynikající!

Ať mně, prosím, nikdo nekamenuje, ale právě proto, že to není mezi lidmi tak profláklé jako R, B, O, tak ta cena je trochu vysoko. Že by to bylo právě to, na co jsi mířil, že "jsou neprodejné"?

Jinak moc hezký kousek, ale u mně je problém, že potřebuju cibule kolem 45 mm bez korunky, tak nevím... :(

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak me se libi dost na tom tahu, ten jsi dokupoval zvlast, ze?

Odesláno

Ano. Tah je extra. Ale skoda by bola ho nezadovazit, o to viac ked je to limitka. Inac na tom twhu maju dost velku vahu, ktoeu robi prave tah..

Inac ja som celkovo radsej na remienky, takze preto sa viac priklanam ku kozke....

Sent from my SM-T800 using Tapatalk

Odesláno

Rozumim, kazdy to mame jinak. Samo., ze ten remen je k nim super, o tom zadna. Jen ja jsem tahovej :) .

Odesláno

Jak jsem psal dříve - kožka je kožka, hlavně ta kombinace zelený cifr/hnědá kožka je skvělá. Tah je taky super (zejména ta kombinace s leštěnými proužky na článcích), ale...  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...