Sborez Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Nový kousek od Junghansu, krásný návrat do minulosti, za mě paráda. Zatím bez bližších podrobností. Někdo něco?
warann Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Člověče pěkný, což mi připomíná, že tu mám něco zapomenutýho k renovaci. No, řekl bych, že geny se nezapřou.
Radik Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 Na prvni pohled zaujaly. Jsem zvedavej na cenu.
Kid_A Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Odesláno 13. února 2016 neni to spatny. sklicko asi plexi, ne? rucni kalibr krasa. prumer bude malickej
MarvinX Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Odesláno 14. února 2016 Sborez: Vydrž do příštího týdne, jak začne Inhorgenta budu moci dát podrobnější info. Rozměrově i strojkem by měly být stejné jako ostatní modely Junghans Meister Handaufzug a cena také velmi podobná, respektive stejná 1.170 EUR (cca 32.000 Kč). Mimochodem, bude i chrono verze Junghans Meister Driver a ta je tedy hodně mňam
deep12 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Odesláno 15. února 2016 waaau, tak to je nadhera. Vie sa aj nejaka predbezna cena?
MarvinX Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 deep12: Cena se už ví 1.170 EUR (cca 32.000 Kč) to all:Inhorgenta skončila takže slíbené podrobnější info o hodinkách Junghans Meister Driver Handaufzug Parametry jsou shodé s ostatními hodinkami řady Junghans Meister Handaufzug:Pouzdro: velikost 37,7 mm / výška 7,3 mmRozteč nožiček: 20 mmSklíčko: Plast s ochrannou vrstvou SICRALANStrojek: mechanický J815.1 s ručním nátahem (Peseux 7001) 2,3 mm A teď ta největší legrace, dostupnost. Přestože byly hodinky představeny nyní na Inhorgentě, půjdou do prodeje až v září. Dle mých dosavadních zkušeností to spíš bude říjen možná až listopad. PS: Junghans Meister Driver Chronoscope bude představen v březnu v Basileji.
sashator Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 Na té promofotce vypadaj skvěle, tyhle pískový barvy se mi líbí čím dál víc...no a na chronoverzi jsem ještě zvědavější- Marvine prozraď, bicompax?
MarvinX Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 sashator: Moc se omlouvám, ale prozradit zatím nemohu, ani naznačovat až po Basileji. Pak budu podrobněji představovat všechny nové modely.
Roman-ZA Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Tak tie pieskove su very brm - brm Nadhera
hanes123 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 doplním ešte foto s inou verziou číselníka a porovnanie oboch verzií. Na fotkách vyzerajú úžasne
MarvinX Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Koukám, že už je někdo vyfotil naživo a pustil do světa Šedo/béžová varianta je naživo extrémně pěkná jak u Handaufzugů, tak i u chrono verze. Černo/béžová varianta je velice hezká u Handaufzug, u variant chrono s červenými ručkami subciferníků mám problém, tato barevná kombinace se mi zdá na Junghans extrémní. Upraveno 1. března 2016 uživatelem MarvinX
tano Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Jsou krasne moc, ale ta velikost do pytle .
Alexion Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 su paradne. tie chrona musim vyskusat!
Radik Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 A handaufzug! Ted jsem začal nosit Laco pilotky s rucnim natahem a to natahovani... To je rituál - a přitom taková blbost
AndyAaron Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Za me nechrona a klidne oboje. Jedny na noc a druhe na den Tano, velikosti se neboj, urcite budou fajne. Nemaji lunetu, takze ciselnik bude velkej, takze opticky tak male vypadat nebudou.
tano Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Andy 37,7 je fakt malo. Nejsem fanda orloju ala diesel, ale tohle uz neni na hrane na mou ruku. Bohuzel, jsou uzasne, byt 39-42 jdu do nich. To je tak, kdo ma male zapesti touzi po orloji, kdo ma vetsi pracku preje si mensi kukacky. Edit: take zeru oboje nechrona . Upraveno 1. března 2016 uživatelem tano
jankoxxx Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Tano, kedf je 38mm malo, je cas nasadit dietu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se