Daemonultimate Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 OMEGA Seamaster Aqua Terra PyeongChang Ještě jsme si pořádně neužili limitované edice pro Olympijské hry Rio 2016 a již tu máme pozvánku do roku 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Hodně ehm, konzervativní. Žádné kruhy na konci vteřinovky? Téměř nelimitka řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Odkaz limitky na cifru zapasovali pouze do indexové škály, pro mne nepříliš šťastné řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 tak to je opravdu hodně "nenápadná limitka"..pokud vůbec limitka.. ještě je čas a uvidíme jestli dorazí ještě něco víc speciálního.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak tohle se mi nelíbí, moc si s tím nevyhráli...ani průhled se podle mě moc nepovedl...škoda, jejich olympijský limitky mám jinak rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Nenápadná limitka, mám raděj klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Ale fuj, ten nápis na cifru mě teda strašně ruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deep12 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 kreativita nula bodov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Tak ja pujdu proti proudu. Za me super. Treba bude jeste i dalsi vice vyrazna limitka pro sberatele, ale me se libi, ze tahle verze nemusi zustat jen ve vitrine nebo trezoru.Dovedu si predstavit, ze by tyhle skvele univerzaly nebyly ve volnem prodeji, ale dostal by je kazdy, kdo to na olympiade dotahne az na bednu. Kazdodenni hodinky s nenapadnym pripomenutim, co jejich majitel dokazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 (upraveno) Tak ja pujdu proti proudu. Za me super. Treba bude jeste i dalsi vice vyrazna limitka pro sberatele, ale me se libi, ze tahle verze nemusi zustat jen ve vitrine nebo trezoru.Dovedu si predstavit, ze by tyhle skvele univerzaly nebyly ve volnem prodeji, ale dostal by je kazdy, kdo to na olympiade dotahne az na bednu. Kazdodenni hodinky s nenapadnym pripomenutim, co jejich majitel dokazal. Upraveno 17. února 2016 uživatelem hbj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lautr Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Mě se na AT co jsou ted nelíbí to ze neni datumovka ohraničená (bo jak to napsat oindexovana) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se