farářskej Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 http://www.sjoosandstrom.se/ Nepodařilo se mi nikde najít ceny, i když mi bylo řečeno, že model Chronolink je k mání za nějakejch 2800 Euro - vzhledem k tomu, jak je propracovanej, mi to ale nepřijde jako špatná cena. Řada Royal Steel mi připomíná rolexy, ale tak nějak mi to neva...
mars65 Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Myslím, že tyto hodinky nejsou nejšťastnější řešení. Skandinávský design není o fondue, raclette, vepřový hlavě a zelí. Je o zasněžených nekonečných bílých pláních a rozeklaných fjordech kde kvalita švýcarských strojků úředně navýšená COSC certifikáty není důležitá. Je o čistotě moderního Zen myšlení v prostoru. A to není pro každého. Proto hledat v těchto zemích hodinky podobné těm, kde jedí raclette a vepřovou hlavu mi příjde zbytečné. Rosendahl Sarpaneva Axcent Nooka Danish design
tiktaktiktak Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Myslím, že tyto hodinky nejsou nejšťastnější řešení. Skandinávský design není o fondue, raclette, vepřový hlavě a zelí. Je o zasněžených nekonečných bílých pláních a rozeklaných fjordech kde kvalita švýcarských strojků úředně navýšená COSC certifikáty není důležitá. Je o čistotě moderního Zen myšlení v prostoru. A to není pro každého. Proto hledat v těchto zemích hodinky podobné těm, kde jedí raclette a vepřovou hlavu mi příjde zbytečné. Rosendahl Sarpaneva Axcent Nooka Danish design Muj nazor je, ze prave naopak, se v modelech sjoo sandstrom da hledat strizlivy a velmi prijemny design, ktery je lehce podobny klasickych vzorum hodinek "stredoevropske" produkce a prece si nese urcity sarm skandinavie. Tedy pro jedince trosku "prejedeneho" omego/breitling/tagheuer designu (bez urazky k ostatnim znackam, kterych je rozhodne tolik, ze neni v me pameti ani sile je vyjmenovat), je to myslim zajimava alternativa. Osobne mi tedy jejich design pripada preci jen prijemne odlisny od swiss produkce. Design ostatnich skandinavskych strojku je ode mne bez komentare, ikdyz nektere znam. Jejich inspirace rozeklanymi fjordy ci nekonecnymi bilymi planemi jsou myslim pro stredoevropskeho milovnika hodinek asi prilis "nestravitelnymi" masovymi kulickami...
rorda Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 http://www.sjoosandstrom.se/ Nepodařilo se mi nikde najít ceny, i když mi bylo řečeno, že model Chronolink je k mání za nějakejch 2800 Euro - vzhledem k tomu, jak je propracovanej, mi to ale nepřijde jako špatná cena. Řada Royal Steel mi připomíná rolexy, ale tak nějak mi to neva...Dle mého maj moc pěkný kousky, až mě to překvapilo ...
Pepino65 Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Tak jsem se podíval na jejich stránky, opravdu nádherné kousky. Souhlasím s tím, že opravdu umí.
mars65 Odesláno 5. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 (upraveno) Mýlil jsem se, ona vepřová hlava je totiž nadívaná slanečkem s lehounce flambovaným srdíčkem ala Paseux 7001 a to vše za krásných EUR 1.895. Pokud někdo rád mixovanou stravu, aneb to co zbylo od včera, takový pravý Eintopf nestačí mu pánové Christer Sjöö a Mikael Sandström může vyzkoušet i tuto jejich produkci Obrovskou vyjímku tvoří model Epoch Big Date Automatic. Zde slaneček svým specificky střízlivým designem na stroji ETA 2896 v úpravě Big Date zcela uniká celému peletonu vepřových hlav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2007 uživatelem mars65
uns Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 http://www.sjoosandstrom.se/ Nepodařilo se mi nikde najít ceny, i když mi bylo řečeno, že model Chronolink je k mání za nějakejch 2800 Euro - vzhledem k tomu, jak je propracovanej, mi to ale nepřijde jako špatná cena. Řada Royal Steel mi připomíná rolexy, ale tak nějak mi to neva... Myslím, že tieto modely nijako neoslnia ale ani neurazia.
Pavlos Odesláno 13. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2007 (upraveno) Myslím, že tyto hodinky nejsou nejšťastnější řešení. Skandinávský design není o fondue, raclette, vepřový hlavě a zelí. Je o zasněžených nekonečných bílých pláních a rozeklaných fjordech kde kvalita švýcarských strojků úředně navýšená COSC certifikáty není důležitá. Je o čistotě moderního Zen myšlení v prostoru. A to není pro každého. Proto hledat v těchto zemích hodinky podobné těm, kde jedí raclette a vepřovou hlavu mi příjde zbytečné. Soudě podle počtu tuzemských fanoušků značek z různých oblastí, které jsou severském minimalistickém designu postaveny, bych některé kousky rozhodně nezatracoval. Mají něco do sebe. Upraveno 13. listopadu 2007 uživatelem Pavlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se