mmako Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Přátelé, náhodou jsem objevil tyto stránky a jsem ztracen....Které koupit? Čím víc tu trávím času, tím víc nevím které..Tolik je krásných hodinek..:rolleyes Jak jsem mohl žít s plastovýma..?! Asi začnu s Vostokama. Už někdo vyzkoušel jak dlouho vydrží jít bez pohybu? No - já si teď brousím zuby na Vostok Europe Red Square, uvidím taky ještě, co potkám příští týden v Moskvě. K té "výdrži" (no dobře, rezervě chodu - teď o víkendu ležely od pátečního večera do nedělního poledne a pořád tik tak.
vlah Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 ->mmako :-)) výdrž, to je výraz..! Učím se.. Tak pánové, jsem šťastným majitelem Vostok K-3! Pohled dýnkem je úchvatný, nejraději bych je nosil ciferníkem dolu. Obchod v pasáži Alfa-fajn. Zdravím! :cool:
MiDDDla Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 Vitej mezi vostokarema... at ti slouzi
HonzaX Odesláno 11. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2006 mmako red square mě berou taky,očíhni to a referuj
vlah Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Přátelé, nechci to zakřiknout, ale mé krásné Vostoky K-3 tikají moc pěkně! Pokud se dá věřit signálu s Frankfurtu-na budíku, tak v noci se předejdou-v poloze ležmo o cca 5s, na bok o cca 5s zpožďují. Přes den na ruce +- cca 2s. Koupím někde originál kovový tah? V Alfě neví. (Otec mi je pochválil! Má stále tikající Sileny 60let staré.) Zdravím :cool:
African Odesláno 14. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2006 Nějaký Vostok kov tah je zde:) http://www.azwatch.cz/katalog/reminky-a-tahy?&page=2
vlah Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 ->vlastimil7664 Díky! Neni tisíc korun moc..?
brasil Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2006 oni se jen tak tváří, vevnitř je to samá umělá hmota, viděl sem je rozebraný
vlah Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 ->brasil no...že by kolečka byla z plastu, šroubky, závaží, tělo? a plast který vymezuje strojek vadí?
Colds Odesláno 28. června 2006 Nahlásit Odesláno 28. června 2006 Zdravím všechny, dnes mi došli ponorkové K-3, jsou nádherné (jak moc to už tu bylo dostatečně zdůrazněno, opakovat to nemá cenu:)), nechápu jak jsem mohl nosit nějaké plastové digitalky od Casia:D Rád bych se na něco zeptal šťastných majitelů těchto hodinek (pokud to tu bylo už probíráno, můžete mě odkázat), kupoval jsem je přes http://www.azwatch.cz/ a jsou ze 7 série čítající 3000 ks. Mám na dýnku uveden počet kamenů 32, konzultoval jsem to s prodejcem, a ten mi zdělil že to nejspíše bude nějaký upravený strojek, prý že sedmá série má na všech dýnkách uveden počet kamenů 32 (myslím že se na to tady někdo už ptal a zakládal k vůli tomu vlákno). Dále mám ve svých K-3 strojek s kalirem 2416-b teda alespoň je to na něm vyražené, na http://www.vostok-europe.com mají zobrazen taky tento kalibr se stejným ražením (tj. 2416- a nad ním mají napsané že jde o 2432 (četl jsem že 2416-b se dělali ve dvou verzích, jedna s 21 kameny a druhá s 31) může mi to někdo osvětlit??? A jaký máte kalibr ve svých K-3 vy??? Jinak se mi K-3 strašně líbí, je mi jedno jestli tam mám 2416 nebo 2432, hlavně že šlapou...jako hodinky:D
chose Odesláno 5. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2006 Zdravím, právě jsem si po několikadenním rozvažování a přečtení všeho možného pořídil K3 jako své první originální automaty (první automat byla replika Breitlingů, kterou jsem dostal a úspěšně ztratil, musel se tomu přetrhnout tah). Po přečtení příspěvků o přesnostech K3 mě překvapilo, že nelze zastavit ani jinak nařídit vteřinová ručička. Nepřehlédl jsem něco, opravdu nejdou nařídit na přesný čas ?
babaq Odesláno 5. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2006 Zastavit jde, ale trikem: když při seřizování času pomalu a jemně otáčíte ručičky proti směru času, sekundová ručička se zastaví; jakmile přestanete s otáčením, zase se rozejde. Mně se ale stávalo, že se "sekla" a zastavila se úplně a pak jsem musel potočit zase dopředu... no a tak jsem vzal v úvahu radu jiného člena fóra, a totiž že pro nás co nosíme mechanické hodinky je nějaká ta sekunda naprosto nezajímavá a prostě to neřeším Jsem teď mnohem vyrovnanější a to neříkám sám, i docent Chocholoušek je nadšen Takže shrnuto: na přesný čas nastavit jdou, když si dáte tu práci, ale je to celkem k ničemu. PS: Kdybych potřeboval opravdu přesný čas, pořídím si asi něco z řady Citize Promaster, řízené rádiem. Velmi pěkné hodinky, quartz, ale prostě moc pěkné.
chose Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 2 babaq: Díky za odpověď, asi to také nebudu řešit, jak mi poradil i pan Růžička z www.ehodinařstvi.cz, kde jsem je pořídil. Ten trik prý nedělá strojku zrovna nejlépe
Martin B. Odesláno 4. září 2006 Nahlásit Odesláno 4. září 2006 No, 950,- Kč za ten nerezový tah na azwatch se mi zdálo taky dost, ale je to masivní kousek a mým K-3 rozhodně sluší. Zpracovaný není špatně a logo na sponě je fajn. Nakonec myslím, že ta cena víceméně odpovídá. I když proti nižší bych nebyl...
lev-7 Odesláno 29. října 2006 Nahlásit Odesláno 29. října 2006 Vážení, dnes jsem si tyto K3 Submarine Blue s kovovým tahem objednal. Už delší dobu jsem bez hodinek. Jako dárek jsem začal na internetu vybírat nějaký hodinky pro manželku a při tý příležitosti narazil na tento web, kde jsem po přečtení pár článků a příspěvků ve fóru zase zatoužil pořídit si nějaký slušný mechanický hodinky. V roce 1994 jsem si koupil Orienty automat a byl jsem s nima maximálně spokojen, ale po asi sedmi letech nonstop nošení jsem je ztratil v lese (zlobilo mne zapínání). Pak jsem si koupil levný Casio quartz, ale to nebylo to co by mne zaujalo a pak s dobou mobilů jsem přestal hodinky nosit úplně. Doufám, že budou tyto K3 minimálně stejně dobrý jako moje zatoulaný Orienty. Určitě se ještě ozvu jak jsem spokojen..
lev-7 Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tak už je mám na ruce!! Na doporučení p. Růžičky z www.ehodinarsti.cz jsem vyměnil modrou barvu za černou a protože nemá momentálně kovovej řemínek, tak mám kůži. Jinak první dojem je opravdu kladnej. S dalšíma poznatkama se ještě ozvu.
Otto Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tak už je mám na ruce!! Na doporučení p. Růžičky z www.ehodinarsti.cz jsem vyměnil modrou barvu za černou a protože nemá momentálně kovovej řemínek, tak mám kůži. Jinak první dojem je opravdu kladnej. S dalšíma poznatkama se ještě ozvu. Mně se snad víc líbí právě ta modrá, proč ses nechal přemluvit na černou?
lev-7 Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Původně jsem taky chtěl modrou, jak píšu výš, ale nebyla skladem a p. Růžička z ehodinarstvi.cz měl shodou okolností cestu do Mostu (jsem z Chomutova) tak jsem se tam s ním sešel a ukázal mi na vlastní oči několik kousků od Vostoku (mimo modrých K3). Opravdu jsem si prohlédl vše co měl a váhal jsem mezi K3, Rocket N1 a ikdyž nejksem na hranatý, tak mne mile překvapil vzhled Red Square, který vypadají daleko líp než na obrázku. Nakonec u mne zvítězily černý K3. Škoda, že jsem nemohl porovnat s modrými.
Olda Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Původně jsem taky chtěl modrou, jak píšu výš, ale nebyla skladem a p. Růžička z ehodinarstvi.cz měl shodou okolností cestu do Mostu (jsem z Chomutova) tak jsem se tam s ním sešel a ukázal mi na vlastní oči několik kousků od Vostoku (mimo modrých K3). Opravdu jsem si prohlédl vše co měl a váhal jsem mezi K3, Rocket N1 a ikdyž nejksem na hranatý, tak mne mile překvapil vzhled Red Square, který vypadají daleko líp než na obrázku. Nakonec u mne zvítězily černý K3. Škoda, že jsem nemohl porovnat s modrými. Jednoduché řešení, kup si ještě ty modré na druhou ruku a můžeš porovnávat. :-)
lev-7 Odesláno 2. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2006 Děkuji za radu. Určitě nad tím zauvažuju. ;-) Jinak zatím spokojenost. Za 24hodin jdou napřed o cca 8 vteřin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se