Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To je právě ano, ale co má běžnej zákazník hodinek dělat, když mu v hodinářství řeknou, že Festina je top švýcarská kvalita... Hlavně jsem rád, za ty oblekovky a že jsem si nechal říct :)

Odesláno

Njn, dneska holt neni ani tak problem informace ziskat, jako je vytridit. Pred kazdym vetsim nakupem cehokoliv se vyplati trochu prozkoumat teren.. Tak at ti ty co nakonec vyberes delaj dlouho radost.

Odesláno

Delat dlouho radost je na tomto foru velice relativni slovni spojeni. Pokud se nakazis, jako vetsina zdejsich clenu, me nevyjimaje, tak ti asi dlouho nevydrzi

Odesláno

Někdy v budoucnu si možná udělám radost a koupím hodinky Orient hnědo zlaté ;).

Běžně dělám research jakýkoliv elektroniky, ale hodinky jsem krom vzhledu nikdy neřešil. Ale moc mne překvapilo, jak jsou tady všichni do toho zapálení a vřele doporučují. Co se týče elektroniky, tak většinou flame po několika postech... :D

Odesláno

Tady jsi na foru gentlemanu ;-)

Vybral jsi dobre. Na zacatku sportovni Festina vs Lorus a ve finale to bude Seiko na pekne kuzi. :clap:

Pak se nam tu pochlub, az je budes mit.

Odesláno

No bohužel, dnes mi psali, že prý při odesílání zjistili, že byl na skladě poslední kus a byl vadný... Shit happens... Takže jdu ještě lovit :D

Podle mě si ho někdo u nich syslil pro sebe... :(

Odesláno

Prej ty Seiko... Casio mám doma... ale jsou fakt velké, fotka mírně zkresluje (reálně to tak hrozné není), ale co mi štve, tak ten řemínek fakt naprostej shit. Umělotina, velmi tvrdý/neohebný, proto vůbec nesedí na ruce.

Takže jsem ještě zkusil znovu objednat ty Seiko (za 2900 na Brawat.cz), nicméně velikostně to bude cca stejné, jelikož ty Casio jsou asi cca 41-42 a Seiko 40mm.

casio-top.jpg

casio-side.jpg

Odesláno

Ne, to se bát nemusíš, mně jen zaslali mail, že měli na skladě vadný kus a že se omlouvají, jelikož byl poslední a že to byl doprodej, tedy naskladňovat nebudou.

Takže ani nepřišly. Kupoval jsem na nejlevnějším shopu - hodinky.inshop.cz.

Odesláno (upraveno)

Pekne seika su kinetic srn , kamos ma srn049. 42mm bez korunky.

Na cca 19,5 cm zapasti:

http://hodinkomania.sk/index.php?thread/279-%C4%8Do-m%C3%A1te-dnes-na-ruke-hodinky/&postID=63035#post63035

http://list.qoo10.sg/item/SEIKO-KINETIC-WATCH-SRN043-SRN045/414677228

edit: asi budu moc velke, teraz som si vsimol, ze mas mensiu ruku. Skoda.

Upraveno uživatelem P11
Odesláno

Někde jsem slyšel, že když se u quartz hodinek vytáhne korunka a ručky zastaví, tak dojde k šetření baterie. Sám ovšem používám solár, takže nemám vyzkoušeno. To jenom inspirace pro příležitostné nošení :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...