Horhe Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Nevím do jakýho vlákna bych to hodil. Narazil jsem na úžasnou věc, která jistě zaujme všechny milovníky ozubených koleček a hudby zároveň.Enjoy https://www.youtube.com/watch?v=IvUU8joBb1Q
Leviathan Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Velká paráda, ale Maňoš sa narobí...
Horhe Odesláno 3. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Tady ještě stránky uskupení Wintergatan, nebo co to je.
Xenomorfus Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Tak to mi ho vyndej . Tezka frajerina.
Klotzman Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Nojóó...vono to má v kulisách autobus s elektroňickýma střevama, tak to pak jóó....jsem si řikal, že ten zvuk je jak ze synťáku. Ale muselo to dát STRAŠNOU fušku...a přitom taková...
tommas4 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Sem čekal že jsi se vydal do Brno city a viděl ten orloj. No tak nic no, kulička sem, kulička tam, koule to má
sashator Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Hodně velká paráda, ani snad nechci vědět, jak dlouho muselo trvat tohle vyrobit
Mira S Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Tak to je skoro az k neuvereni, dobra prace Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se