only Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Přeji krásný večer. V roce 2000 jsem dostal od rodičů za promoci hodinky. Vzhledem k tomu, že jsem velký příznivec zn. BMW, tak mě rodiče koupily hodinky od prodejce vozů BMW a logicky se tedy jedná o hodinky zn. BMW. Jenomže tady právě začíná pro mě to tajemství, protože na hodinkách je napsáno (viz. přiložené foto), že design dělalo BMW, ale vyrobeny jsou ve Švýcarsku. Ale už tam není napsáno kým, jakou hodinářskou firmou. A to je to co bych moc rád zjistil. U prodejce to nevědí. Hodinky jsou to quartzové, jdou velmi přesně (cca +3 vteřiny za půl roku). Jediné co jsem se dozvěděl od hodináře, který měnil baterii bylo, že mě řekl, že je tam "velice kvalitní strojek, celokovový a stejné strojky že se prý dávají do hodinek úrovně zn. Omega a pod. a ať si jich vážím". Konec citátu. Je pravda, že když jsem je viděl otevřené, tak strojek byl celý ze žlutého kovu (nechci říct mosaz, protože to nevím jistě). Mám tedy prosbu, zda-li někdo z vás tyto hodinky nezná a neví něco o jejich původu-rodokmenu? Omlouvám se za rozměr fotek, přestal mě fungovat program na komprimaci obrázků. Díky Only.
kubson Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 ve švýcarsku je firem které hodinky dělají pod různými brandy spousta, z těch větších grovana, mondaine..
Jerryl Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Na elektrický hodinky asi dobrý, ale mnohem radši bych jako dárek od BMW k novému vozu dostal pěkný automaty s průhledem na citlivě zdobenej strojek. Stačila by klidně základní řada od ETY. K dražším modelům, řekněme od 5kový řady vejš chronografy 7750. To jen tak naokraj.
afrikab Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Chtelo by to fotku strojku, fakt by me zajimalo co je uvnitr.
only Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 No, to mě by to právě taky zajímalo. Otevírat dýnko ale moc nechci, protože je tam zalisované a v domácích podmínkách to nedám dohromady. Musel bych s tím potom běžet k hodináři. Only.
Jaem Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) UTFG. Vyrobca je Ventura, kaliber je ETA 251 265. Rucicky a indexy su iluminovane tritiom. Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem Jaem
only Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Skvělé informace, ale moc chytrý z toho nejsem (díky své neodbornosti). Co je to UTFG ? A k té fa. Ventura, nikdy jsem to neslyšel. Nešlo by něco bližšího? K té ETě, jaká je to třída, cca střední, nižšší, vyšší? Nebo abych tě neotravoval, nějaký odkaz, kde se o těch hodinkách dá něco zjistit náhodou nemáš? Díky Only.
lolohh Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 only napsal: ...Co je to UTFG ? ... UTFG = use the fuc...g google
only Odesláno 9. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 F T Y F T I. Only. (Kdyby jste náhodou nevěděli co to znamená, tak ... Fucking thank ya for the information )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se