warann Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) Hele a pročs vlastně pro ně musel jet osobně ? Byls líný zůstat sedět na zadku a čekat na kurýra ? :-)To je dobrá otázka. Bohužel odpověď vlastně neznám. Občas totiž dělám věci, které nemají moc smysl. Ale možná to bylo tím, že na začátku se řešil nákup dvou kusů a bylo to trochu cenově výhodnější (cestovné vs. poštové). Nakonec jsem v tom zůstal sám, ale docela jsem si to užil. Sám v autě, pouštím z ipodu muziku, kterou obvykle spolucestující nesnesou a užívám si to. Jen jsem měl něchat doma mobil nebo aspoń vypnout handsfree a bylo b to dokonalý ;-). Jinak ty más určitě taky přehled a Kid asi přehlídl můj dotaz: "Prosím Tě, kde je to Tvoje vlákno s různejma tahama na speedmastery? Jsem slepej či co. Díky". Nevíš? Ten tah je fakt asi nejslabší článek. Jednak štelování (o tom už se psalo), ale ani spona mě nějak moc nebere. Edit: Jo, noty jsou vyplněný, je k nim samozřejmě faktura. Když si člověk otevře tem jejich krám - viz odkaz shora, tak vidí, že to nejsou žádný čičmundové. Upraveno 9. března 2016 uživatelem warann
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Netuším, ale zkus se podívat na Vintageloverovy příspěvky, myslím, že to postoval on.
VintageLover Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Postoval to Seamaster, tady to je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Neměl k tomu být i slovní popis 1-14?
VintageLover Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 j, sorry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Díky, konečně mě to nasměrovalo, kde to bylo - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92304-speedovani-moony-vs-tahy/ . Hledal jsem to v sekci Omega, případně v galerii a ono to je v chlubírně.
Irma Bunt Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Lehký OT: Jaké moony se dělaly nejmenší obecně a jaké nejmenší s měsíční fází?
warann Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Mrkni třeba sem, ale je toho spousta. Jen mě překvapilo, že 345.0022 by měly být nepatrně větší. Jinak jsem přezul, docela příjemný překvapení. Fakt jiný hodinky a docela pohodlný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Ještě něco ...mimochodem se mi jeví, že jsou to dost fotogenický hodinky i pro takový fotokopyta jako jsem já :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Odesláno 9. března 2016 Jo, jo jo, je to paráda. Ale co teď??? Moony + suby není úplně zlá dvojka. Takže co, sakra? Moony bych možná za 3 roky mohl vyměnit za limitku Apollo XI (pokud bude v dostupných relacích), máme - bohužel - stejný výročí, tak by to byla fajn symbolickej kousek. A suby? Docela už začínám chápat proč Kristian.nov (kterej ve mě btw zasel semínko touhy po týdle dvojce) přešel na pepsiny. Přeci jen s těma moonama je to veselejší dvojka. No ale to není na pořadu dne, zejtra vyzkouším jak jim sekne NATO, to musí aktuáoně stačit ;-).Dokup PAMy a mas fajn trojku
warann Odesláno 9. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. března 2016 (upraveno) To nezní špatně, ale na ně fakt nemám ruku :-). Upraveno 9. března 2016 uživatelem warann
LovecK Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Kup pam00392, na ty ma ruku kazdej...
warann Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Kluci to jste hodný, že na mě takhle myslíte, ale rozvod nemám zatím v plánu ;-). Ne vážně, dvoje univerzály, ve smyslu hodinky džínám, je pro mě až až. Pokud někdy něco dalšího, tak jednině oblekovky. Reversa, Zenithy, případně GO. A je otázka, zda budou do trojice, či nahradí něco ze stávající dvojky. Jinak moony na NATu super, je celkem kvalitní a hlavně příjemný. Nicméně značně zvětšuje objem, zvlášť ty "smyčka" vzadu a pod košili už nic moc. No ono ani typově to není pod košili nic moc, tak se vrátím k tahu a možná zkusím nějakej řemen. Na řemeny nějak extra nějsem, tak jsem si říkal zkusit něco, co by šlo k moonům i subům. Kdyby někoho něco takovýho napadlo, tak sem s tím.
PEtrS Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 No ono ani typově to není pod košili nic moc, tak se vrátím k tahu a možná zkusím nějakej řemen. Když může Bond, tak můžeš taky Já ale preferuju tah
LovecK Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Odesláno 10. března 2016 Tenhle styl aka B&S jde k obému...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79952-handcrafted-by-zrno/?p=1592733
warann Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2016 Tenhle styl aka B&S jde k obému...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79952-handcrafted-by-zrno/?p=1592733Jasně, tyo je asi nejlepší volba. Docela pěknej je i tenhle kousek co Ota prodává: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/93512-p-vintage-brown-cordovan-2018/?p=1628681 Ten by taky mohl jít k oběma.
PavelM Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Gratuluju, je to fakt nadhera, slusi jim to uplne na vsem..
Rufanius Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Super kousek včetně toho napínavého rozbalování, ale já bych tolik odvahy na rozbalování se svými rošťáky neměl...
scottsdale Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Gratulujem mas super duo...hlavne dlho uzivaj!
warann Odesláno 15. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2016 Gratulujem mas super duo...hlavne dlho uzivaj!Diky, nicmene ted trcim na letisti v Kataru a na ruce Seika ... pro tyhle ucely jsou fajn,ale je to trochu nezvyk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se