Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hele a pročs vlastně pro ně musel jet osobně ? Byls líný zůstat sedět na zadku a čekat na kurýra ? :-)

To je dobrá otázka. Bohužel odpověď vlastně neznám. Občas totiž dělám věci, které nemají moc smysl. Ale možná to bylo tím, že na začátku se řešil nákup dvou kusů a bylo to trochu cenově výhodnější (cestovné vs. poštové). Nakonec jsem v tom zůstal sám, ale docela jsem si to užil. Sám v autě, pouštím z ipodu muziku, kterou obvykle spolucestující nesnesou a užívám si to. Jen jsem měl něchat doma mobil nebo aspoń vypnout handsfree a bylo b to dokonalý ;-).

Jinak ty más určitě taky přehled a Kid asi přehlídl můj dotaz: "Prosím Tě, kde je to Tvoje vlákno s různejma tahama na speedmastery? Jsem slepej či co. Díky". Nevíš? Ten tah je fakt asi nejslabší článek. Jednak štelování (o tom už se psalo), ale ani spona mě nějak moc nebere.

Edit: Jo, noty jsou vyplněný, je k nim samozřejmě faktura. Když si člověk otevře tem jejich krám - viz odkaz shora, tak vidí, že to nejsou žádný čičmundové.

Upraveno uživatelem warann
  • Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Netuším, ale zkus se podívat na Vintageloverovy příspěvky, myslím, že to postoval on.

Odesláno

Mrkni třeba sem, ale je toho spousta. Jen mě překvapilo, že 345.0022 by měly být nepatrně větší.

Jinak jsem přezul, docela příjemný překvapení. Fakt jiný hodinky a docela pohodlný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ještě něco ...mimochodem se mi jeví, že jsou to dost fotogenický hodinky i pro takový fotokopyta jako jsem já :-))

Odesláno

Jo, jo jo, je to paráda. Ale co teď??? Moony + suby není úplně zlá dvojka.

Takže co, sakra? Moony bych možná za 3 roky mohl vyměnit za limitku Apollo XI (pokud bude v dostupných relacích), máme - bohužel - stejný výročí, tak by to byla fajn symbolickej kousek. 

A suby? Docela už začínám chápat proč Kristian.nov (kterej ve mě btw zasel semínko touhy po týdle dvojce) přešel na pepsiny. Přeci jen s těma moonama je to veselejší dvojka.

No ale to není na pořadu dne, zejtra vyzkouším jak jim sekne NATO, to musí aktuáoně stačit ;-).

Dokup PAMy a mas fajn trojku :)

Odesláno

Kluci to jste hodný, že na mě takhle myslíte, ale rozvod nemám zatím v plánu ;-).

Ne vážně, dvoje univerzály, ve smyslu hodinky džínám, je pro mě až až. Pokud někdy něco dalšího, tak jednině oblekovky. Reversa, Zenithy, případně GO. A je otázka, zda budou  do trojice, či nahradí něco ze stávající dvojky.

Jinak moony na NATu super, je celkem kvalitní a hlavně příjemný. Nicméně značně zvětšuje objem, zvlášť ty "smyčka" vzadu a pod košili už nic moc. No ono ani typově to není pod košili nic moc, tak se vrátím k tahu a možná zkusím nějakej řemen. Na řemeny nějak extra nějsem, tak jsem si říkal zkusit něco, co by šlo k moonům i subům. Kdyby někoho něco takovýho napadlo, tak sem s tím.

Odesláno

No ono ani typově to není pod košili nic moc, tak se vrátím k tahu a možná zkusím nějakej řemen.

Když může Bond, tak můžeš taky ;)

Já ale preferuju tah

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...