Viktor Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Známý si je koupil a na živo se mi líbily víc, než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Se nedivim, ten mikrorotor žeru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Vím, že mě Viktor zase "sejme" , ale musím...Panerai z mého pohledu musí mít ochranu korunky. Jinak samozřejmě nádherná strojovna, skvělej cifr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tyhle se mi líbí moc, povedený kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jsou krásné, ale když radiomir tak drátěný nohy, strojek samozřejmě pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) Vím, že mě Viktor zase "sejme" , ale musím...Panerai z mého pohledu musí mít ochranu korunky. Jinak samozřejmě nádherná strojovna, skvělej cifr! Nechám to na místního kata Frantika, který mi už víc jak před rokem vysvětlil, že tohle pouzdro má svůj historický základ, když jsem měl stejně nejapnou ( ) připomínku na téma Panerai DNA / absence ochrany korunky. Jsou to takový metrosexuální Panerai, na ruce teda o dost pohodlnější než plnokrevný 44/47 mm. Upraveno 11. března 2016 uživatelem Viktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Parádní "oblekofky", taky bych po nich šilhal kdyby je přede mě někdo položil na stůl - kdyby známého omrzely, dáš nám vědět? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se