Návštěvník tolja Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 http://aukro.cz/14-karatu-kapesni-hodiny-i6041711501.html Na aukru za dva dny končí velice pěkné kapesní ELGIN, které prodejce prezentuje jako zlaté, hodinky mají pěkný stroj s mikroregulací, ale zlaté nejsou, jsou pouze pozlacené. Reálná cena pár tisíc, cca dva až tři. Když jsem viděl, co jsou zdejší členové bez sebemenších znalostí v nadšení schopni koupit a kolik za to platí, tak si myslím, že bych mohl varovat před případným předraženým nákupem. Prodejce jsem upozornil, a když popis nedoplnil, tak jsem upozornil i aukro, bez výsledku, takže tohle vlákno je další logický, i když můj poslední krok. Dále nevím, jestli tohle vlákno po skončení aukce zamknout, anebo ho tady nechat, aby bylo kde upozornit na případný možný špatný nákup
bohus76 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Přidám fotky ,na poslední je jasně vidět,že jsou Gold Filed,takže zlaté ani náhodou.Prodejce dedi69
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 V 16. 3. 2016 v 7:34, tolja napsal: ...jestli tohle vlákno po skončení aukce zamknout, anebo ho tady nechat, aby bylo kde upozornit na případný možný špatný nákup Nezamykej, nech ho tady a občas můžeš ty nebo někdo ostatní něco přidat. Dobrý nápad.
AndyAaron Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Perfektni! Tohle by mohlo byt dost uzitecne vlakno
eloga Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 ok,Tolja +1,vlákno nechat pro další použití, díky za info.**
daur Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Toljo díky, sice nekupuji, ale už pár týdnů sleduji aukce kapesních hodinek a jsem naprostý kapesní panic. Prosím nechat vlákno, určitě bude potřeba Díky
vraby Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 (upraveno) Kšeftař prásknul kšeftaře :-) a to nemusím mít nic v hlavě toljo.............. 1:1Stačí vlákno Aukro a nezakládat takovej hnus. Upraveno 16. března 2016 uživatelem vraby
Návštěvník tolja Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 (upraveno) V 16. 3. 2016 v 20:39, vraby napsal: Kšeftař prásknul kšeftaře :-) a to nemusím mít nic v hlavě toljo.............. 1:1Stačí vlákno Aukro a nezakládat takovej hnus. má cenu se s tebou špinit? co mně není rovno, po tom je mi přeji ti pěkné dny v okresu na severu, méně závisti a více zdravého sebevědomí Upraveno 17. března 2016 uživatelem tolja
AndyAaron Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Aukro vlakno je spis takova sranda, tam se davaji vylozene fiky. Tohle vlakno bych bral jako upozorneni na pekne kousky, ktere maji ale nejakou chybu v popisu nebo to je skladacka, ktera neni videt na prvni pohled nebo jsou treba nesmyslne predrazene. Takze ne sem ladovat kazdej fejk, ale presne v duchu prvniho prispevku. Hodinky jsou cajk, akorat nejsou zlate, ale jen pozlacene a proto cena neni adekvatni.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se