Přejít na obsah

Dejte si pozor na špatný nákup

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

http://aukro.cz/14-karatu-kapesni-hodiny-i6041711501.html

Na aukru za dva dny končí velice pěkné kapesní ELGIN, které prodejce prezentuje jako zlaté, hodinky mají pěkný stroj s mikroregulací, ale zlaté nejsou, jsou pouze pozlacené. Reálná cena pár tisíc, cca dva až tři. Když jsem viděl, co jsou zdejší členové bez sebemenších znalostí v nadšení schopni koupit a kolik za to platí, tak si myslím, že bych mohl varovat před případným předraženým nákupem. 

Prodejce jsem upozornil, a když popis nedoplnil, tak jsem upozornil i aukro, bez výsledku, takže tohle vlákno je další logický, i když můj poslední krok. Dále nevím, jestli tohle vlákno po skončení aukce zamknout, anebo ho tady nechat, aby bylo kde upozornit na případný možný špatný nákup

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 7:34, tolja napsal:

...jestli tohle vlákno po skončení aukce zamknout, anebo ho tady nechat, aby bylo kde upozornit na případný možný špatný nákup

Nezamykej, nech ho tady a občas můžeš ty nebo někdo ostatní něco přidat. Dobrý nápad.

Odesláno

Toljo díky, sice nekupuji, ale už pár týdnů sleduji aukce kapesních hodinek a jsem naprostý kapesní panic. Prosím nechat vlákno, určitě bude potřeba :)

Díky

Odesláno (upraveno)

Kšeftař prásknul kšeftaře :-) a to nemusím mít nic v hlavě toljo.............. 1:1

Stačí vlákno Aukro a nezakládat takovej hnus.

Upraveno uživatelem vraby
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)
  V 16. 3. 2016 v 20:39, vraby napsal:

Kšeftař prásknul kšeftaře :-) a to nemusím mít nic v hlavě toljo.............. 1:1

Stačí vlákno Aukro a nezakládat takovej hnus.

má cenu se s tebou špinit?

co mně není rovno, po tom je mi   :shit:

přeji ti pěkné dny v okresu na severu, méně závisti a více zdravého sebevědomí

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

Aukro vlakno je spis takova sranda, tam se davaji vylozene fiky. Tohle vlakno bych bral jako upozorneni na pekne kousky, ktere maji ale nejakou chybu v popisu nebo to je skladacka, ktera neni videt na prvni pohled nebo jsou treba nesmyslne predrazene. Takze ne sem ladovat kazdej fejk, ale presne v duchu prvniho prispevku. Hodinky jsou cajk, akorat nejsou zlate, ale jen pozlacene a proto cena neni adekvatni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...