Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Aby nedošlo k nedorozumění - nepodporuju faky, jen navrhuji řešení pro obě strany.

Odesláno
Co vytvořit nové forum FAKE na jiné adrese a tam ať si každý debatuje jak chce co chce a zde by se to úplně vyloučilo?

Jsi tak o dve hodiny pozadu - tady uz se hlasuje, diskuse nad kandidaty narodni fronty a nad zmenami jez maji probehnout skoncila. YPO ma Tvuj hlas, nebo ne Kazateli - sry Tazateli ? :D

Odesláno
Co vytvořit nové forum FAKE na jiné adrese a tam ať si každý debatuje jak chce co chce a zde by se to úplně vyloučilo?

Souhlasím! Pryč s tím šmejdem odtud!

(Jinak to stejně smažu) :2guns:

Návštěvník YPO
Odesláno

Pánové ať jste pro nebo proti tak jsem tu "vyrostl" za Kamila a pozice moderátora na každém fóru je nevděčná (celkem i chápu jeho odchod) ..... moderátor je pro většinu osazenstva vřed v zadku,který usměrňuje Vaše nálady a ke všemu musí být nestranný ..... pravda je jedna .že moderátorů je tu málo ... respektive to chce někoho kdo tu bude častěji a bude číst pravidelně,aby nedocházelo k vytrhávání věcí z kontextu ..... ono by někdy stačilo si přečíst pravidla fóra a nedocházelo by k těmto diskuzím ...... HOWG

Odesláno

grga_pitic: tak to se omlouvám převelice za svojí nemotornost a nepozornost, že sem přehlídl Vaší anketu :notworthy:

Já myslím, že můj postoj(hlas) je jasný z toho co sem psal výše hladový přidrzlý cygáne :whip:

Odesláno
grga_pitic: tak to se omlouvám převelice za svojí nemotornost a nepozornost, že sem přehlídl Vaší anketu :notworthy:

Já myslím, že můj postoj(hlas) je jasný z toho co sem psal výše hladový přidrzlý cygáne :whip:

:D))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Odesláno
:angel:
Návštěvník YPO
Odesláno
Krásná diskuze,ale pojeb jsem dostal jen já!Za nic.Mám prosbu u inzerátu Breitlingú,pomúže někdo? Třeba múj oblíbený moderátor? Dík

Pojeb si dostal oprávněně ...... a jestli Ti někdo pomůže to nevím .... být tebou tak to zkusím znovu a s fotkami ;) (jenom můj nápad) ;)

Odesláno

Příkláním se ke zvýšení počtu moderátorů. Jeden totiž nedokáže tady ten bordel uhlídat. Poslední týden tu řešíme samý kraviny, na který několik horlivých horologů nenápadně přihrálo. Nebudu to dále rozepisovat, ten koho se to týká to buď velmi dobře chápe, nebo o tom naopak vůbec nic neví a tím pádem by to byla ztráta času. Ještě bych napsal, poďme se bavit o hodinkách na chlupatých zápěstích, a podobných věcech, ale tuším, že to nemá smysl.

Tím pádem má YPO můj hlas.

Odesláno (upraveno)

Pro více moderátoru jsem také

Upraveno uživatelem Tazatel
Návštěvník Snow
Odesláno

YPO :thumbsup_anim: na hrad ! Už se těším až bude mazat mé přidrzlé poznámky a třeba dostanu zase ban :D .

Odesláno

Ono zase není potřeba dělat z Jeremiho zásahu nějakou velkou událost. Moderátor je také člověk omylný a nelze od něj očekávat dokonalost. Je spíše důležité, aby se z případných přešlapů poučil... každopádně by bylo určitě přínosné mít více moderátorů.

Každopádně je potřeba si vyjasnit jednu věc: jsou zde povolené diskuze o FAKE? V pravidlech o tom není žádná zmínka a obecná formulace "Názor moderátora diskusního fóra je rozhodující" zde potřebuje doplnit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...