AndyAaron Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Japoncik byl na elektro vzdycky machr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Citizen tlačím proto, že jsem v quartzu neobjevil nic lepšího. Seiko a Casio mají srovnatelné produkty, ale k Citizenu jim přece jenom krůček chybí A swiss quartz za nehorázné peníze prostě neuznávám. Možná swiss modely hodinek mají lepší pouzdro a tah/pásek oproti japan modelům, to nejsem schopen posoudit, ale pokud jde o strojek, tak tady jasně vede japončík. Jak cenou, tak funkcemi. máš recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 není slušnost alespoň odepsat ildo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 není slušnost alespoň odepsat ildo? asi už má po oslavě a zapomněl co to vlastně hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 není slušnost alespoň odepsat ildo?Se radi s holkama z baru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilda Odesláno 7. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ahoj, díky všem az rady! Vzhledem k tomu že jsem začátečník, tak je to pro mne velmi poučné. s holkama z baru se neradím, to by asi dopadlo tak ,že bych musel kupovat Rolex nebo Patek Philippe:) Cílem nákupu není oslnit zlatokopky, ale mít hodinky v slušném poměru cena/kvalita. A rozhodování je tedy o dost těžší než jsem čekal. Čím víc studuju, tím víc je težší se rozhodnout Každopádně jsem si alepoň už utřídil co nechci. Ještě jsem asi nedodal ,že mám celkem dost uzké zápěstí a i hodinky s průměrem 40mm na mne vypadají jako potápky Jedny potápky aktuálně už mám, takže fakt hledám něco minimalistického a menšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Čím víc studuju, tím víc je težší se rozhodnout Haha vítej v klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilda Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tak nakonec objednány Longines Conquest 39mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tak nakonec objednány Longines Conquest 39mm Dobrá volba - gratuluju! Můžu se zeptat, kde jsi je objednal? Pak sem nahoď nějaké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilda Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Objednal jsem je tady: https://www.precisiontime.co.uk/longines-l36764166-conquest-watch.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se