patriknapr Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Vlastním tyto staré Omegy, které bych rád prodal. Ovšem vůbec netuším jakou cenu bych měl nasadit. Poradil by mi s tím prosím někdo? Průměr bez korunky je 42mm, jsou funkční a řekl bych dobře nositelné. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Dýnko zevnitř asi značeno Omega nebude, že?Přijde mi to jako strojek z kapsáčů strčenej do NE-Omega pouzdra a k tomu neorigo ciferník, ale možná se pletu.Ale jsou hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Tohle je téměř jistě předělávka LDH. Ve stejném pouzdře mám IWCčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ldh? Ne dýnko značené není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ano, tohle vypadá na LDH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Co je prosim ldh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) LDH je Lidové družstvo hodinářů, skupovali strojky z kapesních hodinek a dělali z toho podobné předělávky. Kdy, to netusím, četl jsem různé názory - před válkou, v 50. letech,...Ale takových výrobců bylo víc, takže tyhle konkrétně od LDH být nemusí. Je dost nešťastné ptát se na cenu potenciálních kupujících. Dej je na aukro od koruny a cena se určí "sama". Tady je o nich malá fotogalerie: http://prostejovsky.denik.cz/galerie/hledani_casu_100508.html?mm=418221Uvádí se tam, že vzniklo v roce 53. Ed: a třeba strojky ani nevykupovali, třeba dělali hodinky zájemcům, kteří si strojek museli dodat sami, kdoví... Upraveno 18. března 2016 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 18. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Děkuji za poučné info. Zas jsem o chlup chytřejší. Ještě jednou diky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marysh Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Dobrý den, nevím kam to vložit a vlastně o hodinkách nevím vůbec nic. Zdědil jsem po dědovi dvoje starých hodinek a u mně jen leží v šuplíku. Snad by mohly někomu udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marysh Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Nějak to tady nevlezlo, tak tady jsou ty druhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Když se Ti nelíbí, tak mě je pošli. Samo zadarmo, páč inzerát si dát nemůžeš, zajisté SIS četl pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se