balpav Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Již nějakou dobu sleduji příspěvky na tomto fóru a proto je nutné zcela jasně sdělit čtenáři tohoto "příspěvku", že z mé strany půjde o otřepanou prosbu: poraďte s koupí hodinek. Již delší dobu zvažuji nákup "kvalitních" hodinek, posledním postrčením abych ke koupi přikročil byl nákup hodinek mým kamarádem, který zakoupil mechaniku zn. Hamilton. Podle nich bych chtěl nakonec i specifikovat parametry nákupu a samotného stroje: - cena okolo 25000,-Kč (i více) - mechanika - samonátah - swiss made - safírové sklo - spodní průhled - kožený řemen - ocel (z větší části mat) - datumovka - indikátor samonátahu (nic víc, společenský typ) - vteřinovka v centru - kus železa, 45 mm a více Děkuji za pomoc.
Nemesis Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 (upraveno) [quote name='balpav' post='123589' date='11.11.2007 - 23:41' Ahoj,trochu jsem pohledal a našel tento model Hamilton Jazzmaster H32519535, splňuje modře a tučně vyznačené parametry, další Tebou zadané jsem nechal pro orientaci v původním stavu, pro ilustraci foto. - cena okolo 25000,-Kč (i více) cenu jsem nezjišťoval, ale bude nižší, např. 749$- mechanika- samonátah- swiss made- safírové sklo- spodní průhled- kožený řemen- ocel (z větší části mat)- datumovka- indikátor samonátahu (nic víc, společenský typ) - vteřinovka v centru - kus železa, 45 mm a více Upraveno 12. listopadu 2007 uživatelem Nemesis
balpav Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Zdravím, děkuji za odpověď, je ještě nějaký další kouseK? Stejné má ten kamarád, pouze světlý ciferník. Děkuji.
Skipi Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Co bys řekl na tyhle? Průměr sice "jen" 40 mm, ale jinak podle tvých požadavků. A dají se na ebay koupit i pod 20tis. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PigyCZ Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 no, asi jsem přestřelil, cena těchto Longines je kolem 40K
Viktor Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Bude to přes 25k, ale správná velikost, navíc nový velký strojek ETA Valgranges, takže nebudeš mít ve velkých hodinkách malý stroječek 1. Trochu výstřední jednoručky - Meistersinger UM 101 2. Sportovnější Chopard Mille Miglia Grand Tourismo XL
Nemesis Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Jeden s odkloněním od zadání : Seiko Premier Automatic Power Reserve
Hanz21 Odesláno 12. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Já bych přidal taky ML z řady Pontos, ovšem hranaté... Tvému popisu odpovídají, samozřejmě až na ty rozměry Na německém ebay se občas vyskytují, viz. link: http://cgi.ebay.de/Org-Maurice-Lacroix-Her...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/MAURICE-LACROIX-PONTOS-...1QQcmdZViewItem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
balpav Odesláno 12. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2007 Zajímavé kousky, Hamilton Jazzmaster, pokud bych ovšem do nich šel, budu to vypadat, že kopíruji kámoše. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se