Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci,

doposud jsem brouzdal převážně ve vodách, teď bych si chtěl pořídit racing hodinky. 

velikost max 42mm, automat. Ideální barevná kombinace černá, červená, bílá, nebo jedna z těchto barev. Na značce netrvám, tvar pouzdra kulatý, nebo želva. Ideálně kůže, ale ta se dá vždycky dokoupit :)

představuji si něco ve "stylu" Steinhart Racetimer, nebo Seiko SNDF93

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Cenový strop je 10k.  díky za tipy

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

díky. No zapomněl jsem upřesnit, že chrona do téhle cenové hladiny jsou mimo, takže by teoreticky mohly být i quartz. To by mě musely hodně oslovit

Odesláno

Andy: Vratislavia se mi líbí, zatím jsou to moji favoriti vzhledově. 

USER: tak ty Moto koure vypadají parádně! Jen je problém, že tam nejsou barevné kombinace, které bych snesl. Navíc ta cena je jinde, protože podle toho co píšou se skládá 50% záloha a hodinky budou k dispozici až v červnu. 

Odesláno (upraveno)

Jo, do desítky by byly jen ty quartzový verze...Respektive on je to mecha-quartz, takže quartzky s mechanickým chrono modulem.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Pokud nevadí vintážky, tak co třeba Seiko Kakume?

Jsou tu jedny na výměnu, ale vím že majitel by zvážil i prodej: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94171-v-seiko-kakume/

Jestě mě napadly Autodromo Prototipo s meca-quartzem. Nové jsou sice přes budget, ale občas se objeví na WUS do limitu v super stavu.

http://www.autodromo.com/watches/prototipo-chronograph-silver-dial/

Odesláno

Tak ty Autodromo jsou fajn, ale když vidím ty kakume nebo 6139 tak asi cítím odkud vítr vane a kam teď zabrousím :)

• po měsících...
Odesláno

Co Vratislavia? Ta je ted v kurzu. Za par kacek pekna chrona. Ale kvarc teda...

Tie Vratislavie mu mozem jedine doporucit :)

Odesláno (upraveno)

Srry za to plevelení, zadání na automaty jsem přehlédl. 

Upraveno uživatelem Toom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...