JaRooN Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 A sakra, nová výzva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 On si panáček dává výzvy hlavně sám sobě. Jak mě "poladil" Heuer Carrera,bylo opravdu až k neuvěření. Hlavně ten tah sestavajici se z matných a lesklých častí!!!Je moc šikovnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Nazdar vysokoškoláků, máš to moc pěkné. Jsi fakticky dobrej.Jsi schopen dát do nového hávu i zlaté hodinky,Jardo? Ahoj, ještě jsem zlato nezkoušel, ale princip opracování by měl být stejný. Jen bude zlato měkčí. Pasty na drahé kovy jsou dnes na trhu normálně dostupné. Jen je potřeba někoho prvního kdo obětuje své hodinky. A sakra, nová výzva On si panáček dává výzvy hlavně sám sobě. Jak mě "poladil" Heuer Carrera,bylo opravdu až k neuvěření. Hlavně ten tah sestavajici se z matných a lesklých častí!!!Je moc šikovnej!Dík. Stejně jsem to zlato a zlacení chtěl zkusit, ale první bych to prubnul na nějakém řetízku, nebo přívěšku. Upraveno 19. září 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ahoj Jardo,dobře tedy.Že jsi to ty,tak se rád obětuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Hm, vy mi dáváte kluci, ale rád bych nějaký full gold zkusil. --- Dnes tu mám jedny Seika. Zkoušel jsem fotit na bílém papíře, aby se mi v leštěných předmětech neodrážel podklad.Pouzdro docela slušné až na na dýnko, které se někdo snažil přebrousit snad na dlažební kostce. Původně jsem na něho nechtěl sahat vůbec, ale nakonec jsem stáhl smirkem P2000 jen tu nej jemnější pavučinu a lehce přeleštil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Po Edit: Vnější lunetu jsem neleštil, protože jsem si nebyl jistý materiálem. Podle mě není ocelová. Upraveno 29. září 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Po nějakém čase jsem se zadíval na moje MM a mám pocit, že by se neztratily ve fotkách "před". Úplně mě zamrazilo, ale ještě nenadešel jejich čas Chválím pracovitého ducha tvého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Hoj, Já se ti u pivka na ně rád podívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Čaroděj! Tomu dýnku snad ani nemůžu uvěřit, to bylo úplně dorasované a teď je vidět koník :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Čaroděj!Tomu dýnku snad ani nemůžu uvěřit, to bylo úplně dorasované a teď je vidět koník :-)Tohle taky nechápu, jelikož to popírá všechny principy leštění a broušení a sám se tomu divím. Asi mi něco namíchali do pasty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Zase kecám...Vysvětluji si to tím, že to nejviditelnější poškození na dýnku nejsou hluboké škrábance, ale ty jemné, kterých tam byla asi miliarda. Proto nešlo nic vidět. Opravdu jsem netušil, že tam bude mořský koník. Jemné škrábance se podařily odstranit, pak už se dýnko jen velmi lehce přeleštilo. Kdybych šel do hlubokých škrábanců, tak by to byla pro koníka konečná. Takže ne čaroděj, ale iluzionista. Upraveno 29. září 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2016 Tyjo, tohle sou uzasny promeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Tyjo, tohle sou uzasny promenyDíky Kide.----- A zase Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Pro zajímavost po první z pěti operací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Pak tu byly jedny chrona od Seika, které už někdo řešil. Podle provedení jeho práce to nebyl žádný blbec, ale nepochopitelně když dokončoval brus, tak nalítal do leštěných ploch. Takže více méně jsem se jen pokusil o opravu. Pouzdro ještě nebylo ve stavu na kompletní přebrušování a přelešťování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Pokaždé se těším, co nového tady uvidím. Úžasná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Smekám , Tvá práce se mi moc líbí...Zatím to nepotřebuju , ale jsem rád , že o Tobě vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2016 Pokaždé se těším, co nového tady uvidím. Úžasná práce! Smekám , Tvá práce se mi moc líbí...Zatím to nepotřebuju , ale jsem rád , že o Tobě vím. ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se