Jeronimo Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 A po zákroku: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Nevěřim, to je úplně jinej náramek, o sponě nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Co dodat,tah naprosto parádní,hodinkový oltář jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Tohle vlakno je jasnej vzkaz. Noste svoje kousky, neni se ceho bat Jeronimo nema limity ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Jardo, nechceš natočiť aj video ako robíš tieto tvoje kúzla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Nevěřim, to je úplně jinej náramek, o sponě nemluvě Co dodat,tah naprosto parádní,hodinkový oltář jakbysmet OK.jpgDíky. Tohle vlakno je jasnej vzkaz. Noste svoje kousky, neni se ceho bat Jeronimo nema limity ! ;-) Jardo, nechceš natočiť aj video ako robíš tieto tvoje kúzla? Nejsem dobrý herec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Veď by si mal záber iba na svoje ruky, dokonca by si nemusel ani nič hovoriť, stačilo by niečo napísať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 U takového několikahodinového videa bys usnul. Né, vážně, mám teď trochu jiné starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Dobrá práce. Těšil jsem se, až to tady zase začneš prezentovat. Líbí se mi, jak ze starého děláš nové. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Zdar borci, jen připomínám, že od Nového roku se mimo jiné broušením a leštěním hodinek začínám zabývat na fulltime, tak kdyby někdo něco potřeboval líznout a svěřit do už konečně profesionální péče, tak na února mám volné termíny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Flexka a papuce perfektna kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Nebyl čas.. -----------------------Přidám pár estetičtějších: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Krásná laborka.Držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 To uz mas v novom? Ci kedy sa stahujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Paráda Jarku! Počítej se mnou na únor, drž mi místo, mám tady pár kousků. Přes Vánoce to dám dokupy a pak bych se ozval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) Krásná laborka.Držím palce!Děkuji. Paráda Jarku! Počítej se mnou na únor, drž mi místo, mám tady pár kousků. Přes Vánoce to dám dokupy a pak bych se ozval Díky. Není problém. To uz mas v novom? Ci kedy sa stahujes?Jasné v novom. Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Tak ukaz ako to vyzera celkovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 (upraveno) No, ono je tam v podstatě všechno. Na levé straně je ještě skříňka se zásuvkami plná vercajku a dílů. Učebnice a knížky o hodinkách jsou v knihovně. Živnosťák, který mi nechtěli dát, ale nakonec dali mi leží na stole. Internetové stránky jsou před dokončením. Edit: Nýtovačku mám ještě u svého hodináře, vidíš, ještě žes mi to připomněl. Musím si pro ni zajet. Upraveno 13. prosince 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Ale bacha. Už se to řeší na www.Modnipeklo.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Každá reklama dobra, ....třeba i ta v pekle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se