Bert Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 SKX007 - palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Díky všem. Majitel obou hodinek si dodal díly sám, já jsem nic neobjednával. Osobně bych si teď rád upravil nějaké obyčejné SKX007 a dal jim pořádný vintage look. Patinace vložky lunety, indexů a ručiček. Vše za pomoci původních dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Tak to mě dost zajímá! Udělej z toho report, prosím. Já jsem se taky trošku chystal to samé udělat s mými SKX009. Návody na YT pomocí kafe a bělidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Už jsem si dal poptávku na potřebné hodinky. O dalším vývoji budu reportovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 tak na to se taky moc tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Už na to můžeš rovnou začít něco šít. Chtěl bych v maximální možné míře použít původní díly a nesahat po modifikačních součástkách. Něco pro inspiraci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Ty první jsou parádní. Ty druhé jsou už dost přes čáru, řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 jj to jsou presne ony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Vidím to podobně. Ty druhé už jsou skoro k nenošení. Ale když se podívám do vlákna bronzové hodinky, tak by se určitě nějaký zabiják našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Jedno včerejší zušlechtění TH Carrera. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 A po: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Chroust Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Parádní pěkná práce jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 Děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlik Odesláno 28. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2020 k tomu se není třeba dlouze vyjadřovat - prostě parádaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 (upraveno) Díky. Dnes jsem tady měl takové vyloženě vohnusalé Porsche Design Upraveno 29. června 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Po wellnessu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 Parádní práce.Nečekali jste snad pánové něco jiného.Prostě jak nové.Úžasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2020 krasna prace panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 (upraveno) Děkuji. ------------------------------------------- Hodinky které jsem vždycky chtěl a nikdy nemohl nosit, protože jsou mi opravdu velké. Měl jsem to potěšení takovým dopřát alespoň wellness all inclusive v podobě servisu a téměř kompletního přeleštění a přebroušení. Leštění a broušení se týkalo prakticky všeho vyjma lunety a ochranného okruží skla. Na lunetě jsem udělal pouze leštěné segmenty. Sponu na tahu jsem moc nestrašil, protože už ji někdo v minulosti dělal. Leštěné plochy byly standard až na plochu nad korunkou, kde bylo několik desítek solidních ďolíků, domnívám se od spony bezpečnostního pásu auta, jinak si takové poškození neumím vysvětlit. Nakonec oprava brusu nožek po oblíbených houbičkách na nádobí. Foto před: Upraveno 1. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se