Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi budete tam nekdo neco chtit? Koukal jsem, ze zakladni postovny tam maj 3 kila, coz neni uplne malo a kdyz uz ho budu mit zdarma, klido tam neco prihodim. Drobnosti v ramci Prahy a okoli po dohode dovezu (kdyz bude pocasi na moto), nebo muzu poslat treba balikovnou. 

Chtel bych objednat nejpozdeji zitra vecer. 

Pripadne SZ

edit: kdyz vidim ty cenovky, asi bych vzal jeste jedny struny do foroty, ale nechce se mi brat dvoje stejny, na co se vam jeste dobre hraje chlapi?

Odesláno

Resim nahradu Line6 Podu - pouzival jsem na tichy cviceni s jejich software. Nejlip mi na cviceni a zakladni nahravani vysel IK Multimedia iRig HD 2, hlavne kvuli AmpliTube. Potrebuju zvukovku, ktera bude fungovat s iPadem a idealne asi s tim AmpliTube. Mate nekdo nejakej lepsi napad, at uz zvukovka, nebo SW, nebo to mam odkliknout v kosiku? :D Nechci vytopit raketu za nakupy pluginu/apataratu atp., ale ten zaklad v AT by mi mel stacit. Kytara+basa. Dikes!

Odesláno

TAK!!

Doufám, že mi radost vydrží. 

Jediný co, tak když jsem to naladil na C, tak trochu to C2 drnčí, tak to možné někdy-někde nechám vyladit, ale na ten gain, co hraju mi to nevadí😁

20250925_181311 copy.jpg

• Dát hlas 2
Odesláno

Trochu si mě navnadil tak jsem zaběhl do sklepa, ale nejde mi to tak mě to už přešlo 😂

IMG_6278.jpeg

IMG_6279.jpeg

Odesláno

Dopici. 

Ja strasne nerad vracim, i kdyz prej Thomann ma ty vratky udelany nejak user friendly. Pokud te vraceni obtezuje jako me, tak bych klidne zkusil Thomannovi navrhnout, ze necham vymenit nulty prazec v kytary.cz, protoze to je trivialni operace, a oni ze mi to proplati.

Hele, ja te uvrtal do HB, ale hlavne jsem te cpal do ty stavebnice. Tam mam 2x vlastni ok zkusenost (basa precision - snimace napicu vazbily, investice do upgradu nutna, kytara s 2x humbuckerama naprosto v pohode). Ale hlavne si totiz muzes ohlidat kvalitu provedeni sam a vlastne ji utracenim jen vlastniho casu (a pouzitim medenky, vylestenim prazcu) muzes podstatne zvysit.

Za maly peniz bude i yamaha z Ciny, proste u na brandu nezalezi, provedeni v tyhle cenovy kategorii muze byt loterie šuntózní. Mne u ty kytarovy stavebnice okamzite zdechnul kabel.

Doprava - stezoval sis na C.postu. Ja vzdy vyuzil UPS a sluzby prikladny.

Odesláno

Vraceni taky nemam v oblibe, kor u veci na ktery jsem se tesil a cekal na ne tejden. Kupodivu me to ani nijak extra nenasralo, jen jsem znejistel prave kvuli ty kvalite. Prvni brnknuti a prazec v riti, co to asi udela za mesic, dva, tri? Pokud se to vubec takovy doby dozije.. Ale dokud je to v zaruce, tak jsem v klidu. Snad se do konce zaruky povede ty mouchy vychytat. 😁

Nicmene kytara se mi libi a napadlo me, ze bych ji casem komory pro ele alespon vylepil tou medenkou.

Hledal jsem i na netu a nevypada to, ze by tenhle model byl nejak problemovej. Treba o nultym prazci nepsal snad nikdo, takze to bude asi smula na unavenej kus.

Nesel by nahradit prazcem z jinyho marerialu? Nedavno jsem koukal na youtube na renovaci nejaky stary akustiky a tam si borec vyrobil ocelovej. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...