maama Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Zrovna vymenu nultyho prazce bych si nedelal. Ne ze bych byl nesikovnej, ale nezkusenej naprosto. Ale treba tu nekdo poradi, jak na to. Tech promennych - jak natesno ma bejt, jak vysoko maji bejt dna zarezu, aby sis nerozhodil dohmat, sklon zarezu, bude rozdil v radiusu? Asi nejhorsi varianta je ho tam nejak natesno natloukat - bud dojebes slot nebo natrhnes prazec - to se asi stalo s tim, co praskl. Ten musel bejt nacatej. Nebo najit mrtvou kravu Urcite konzultovat u Thomanna, jestli primo neposlou nahradni s odpovidajici geometrii, jestli ti proplati vymenu provedenou tady, anebo vratka. Ale oni odpovi - poslat zpet a dodaji novej kus - naklady na dopravu uhradi. Asi ani oni to na krame nebudou resit a nechaj si to na dily. Otazka je jestli budes posilat celej set nebo jen kytaru.
Pepino777 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Ok, tak vymenu radsi necham plavat. Nerad bych to dojebal a taky bych nerad prisel o zaruku. Thomannovi jsem psal, tak uvidime v pondeli.
Anton_ Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Tak nakonec jsem zjistil, že s 10 strunami je to na C ladění nehratelný. Strašně to drnčelo a ani to už nešlo pořádně naladit...takový bláto. Tak jsem si koupil spešl signejčr struny od Björna Gelotteho, kde to horní éčko je tlustý .68 a s tím, že to dám celý kytarářovi ať mi to poladí.. Když jsem mu to oznámil, tak vyvalil oči a jestli se to tam vůbec vleze... já je vyvalil až když jsem to lano od mostu viděl.. Nicméně si poradil, struny se vešly a hraje je to parádně, což byl překvapen i kytarář. 2 1
Pepino777 Odesláno pátek v 09:40 Nahlásit Odesláno pátek v 09:40 Druhy kolo. Tak uvidime jestli tentokrat vydrzi dyl. 1
McStinger Odesláno pátek v 13:38 Nahlásit Odesláno pátek v 13:38 (upraveno) V 8. 10. 2025 v 9:14, Anton_ napsal: Tak nakonec jsem zjistil, že s 10 strunami je to na C ladění nehratelný. Strašně to drnčelo a ani to už nešlo pořádně naladit...takový bláto. Tak jsem si koupil spešl signejčr struny od Björna Gelotteho, kde to horní éčko je tlustý .68 a s tím, že to dám celý kytarářovi ať mi to poladí.. Když jsem mu to oznámil, tak vyvalil oči a jestli se to tam vůbec vleze... já je vyvalil až když jsem to lano od mostu viděl.. Nicméně si poradil, struny se vešly a hraje je to parádně, což byl překvapen i kytarář. Celkom drsná voľba. Ja som svojho času dal na gitaru s Floydom Daddario NYXL1356W (tiež vinuté G), naladil na H a spokojnosť. 13-56 je totiž obdoba 10-46 od E, čo sa týka pocitu a ťahu strún. 12-68 je už dosť tučný drát na nedropnuté ladenie, ale na pevnej kobyle sa asi na tom hrá dobre. Upraveno pátek v 13:39 uživatelem McStinger
Anton_ Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami No ze začátku mi z toho bolely prsty, ale už jsem si zvykl. A hrozně krásně ten LP zní na sucho. A působí tak "jakoby dospěle", když pak vezmu do ruky ten strat, tak to působí, jak hračka, ale lehčí se něj hraje a ten dohmat na ty pražce 21-24 je taky lepší. Nicméně jsem teda strašně rád, že jsem neudělal kompromis(v rámci možností) a nešel do tich nejlevnějších kusů. Já na tu kytaru pořád koukám a nemůžu se na ni vynadívat, drahý potapyči Jediný, co mi mrzí je, že jsem si jí nepořídil dřív.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se