Harwey Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Diky, to je veselosti (amputace klitorisu:))), pekne zohraty grind core. Tento rok 20 vyrocie, pekny uspech, len tak dalej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Děkuji děkuji, a ty jsi členem taky nějaké partičky? Že bychom se někde někdy potkali na pódiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Nie nie, ja som len pasivny posluchac:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Aha, no nicméně tvůj aparát by natrhnul prdel většině kytaristů které znám včetně mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Nemel by nekdo z mistnich maaagu tip na nejaky online kurz. Jsem takovy ten nekonecny student co se furt snazi, pak toho necha a ted jsem fe fazi snazeni Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Já kdysi používal aplikaci Yousician Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna před 3 minutami, jarojetu napsal: Nemel by nekdo z mistnich maaagu tip na nejaky online kurz. Jsem takovy ten nekonecny student co se furt snazi, pak toho necha a ted jsem fe fazi snazeni Diky T.Valášek dělá online kurzy, jestli tedy myslis primo s lektorem. @Zmizík k nemu chodil (nevim jestli online nebo osobne teda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Dik chlapi - podivam se na to. Treba to prinese zlom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna (upraveno) Kytarový pidlikání mně nikdy moc nebavilo ani muzika pro kytaristy, Per Nillson je hádám vyjímka potvrzující pravidlo, fakt borec: Upraveno 14. dubna uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna A co treba Plini, nemohl by taky bejt vyjimka? Nekdy behem covidu jsem nasel tohle mocopudny video - rozborka Ricka Beata. Fakt me rozsekal v 6:56 - "if i play it upto tempo it goes something like this" nebo 12:30. Nekdo umi, maama cumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna (upraveno) Tak to já jen čumim u 90% kytarový muziky, to není o tom, že by mně neohromilo něčí kytarový umění, spíš mi tenhle druh hudby málokdy sedne. Ten kytarista Plini hraje hodně zajímavě a inspirativně, určitě si to ještě párkrát pustím, ale kazí mu to IMHO trochu ten "math metal style" doprovod Upraveno 14. dubna uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna Chapu, metalovy background nesedi kazdymu. On umi i hodne od toho smeru odbocit k jazzu - druhy 2 skladby z EP Sunhead, nebo k ambientu. https://www.youtube.com/playlist?list=PLmAVRRr5uCHO8HwvBKlVZO8werFQL6egT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 2 hodinami, maama napsal: Chapu, metalovy background nesedi kazdymu. On umi i hodne od toho smeru odbocit k jazzu - druhy 2 skladby z EP Sunhead, nebo k ambientu. https://www.youtube.com/playlist?list=PLmAVRRr5uCHO8HwvBKlVZO8werFQL6egT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna (upraveno) Pokud jde o inspiraci, tak mně poslední dobou nadchli tyhle dva bráchové, úžasný co dokážou jen s dvěma kytarama, reverbem a looperem! Upraveno 15. dubna uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna před 20 hodinami, OndraPod napsal: Tak to já jen čumim u 90% kytarový muziky, to není o tom, že by mně neohromilo něčí kytarový umění, spíš mi tenhle druh hudby málokdy sedne. Ten kytarista Plini hraje hodně zajímavě a inspirativně, určitě si to ještě párkrát pustím, ale kazí mu to IMHO trochu ten "math metal style" doprovod Som na tom podobne. Nikdy mi moc nesedeli gitarové esá typu Vai apod. Špičkový výkon a za tým nejaký podmaz, zväčša (pre mňa) nie moc zaujímavý. Vždy som dával prednosť hoci aj slabším muzikantom, ale v kapele, ktorá ako celok šlapala. Ad math metal, som už z tých odnoží jeleň, tak som sa pozrel, že čo je v tejto krabičke a dočítal som sa mimo iné : People don't like to hear terms like "math metal" because it might put them off guard if they don't know what it means. The term "math metal" is a perfectly valid descriptor of how the music sounds / is composed. That said, math metal kind of sucks for the most part. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 15. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna @OndraPod jojo, to jsem si vsiml, jak jsi daval nedavno do music vlakna. Hybna muzika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Som si povedal, že k tým mojim uprášeným Englom by sa jeden Marshall celkom hodil. Nehrá to zle a podľa manželky ho je počuť viac než dobre v celom baráku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Marshallů není nikdy dost Nahoře Rožďa, zdařilá kreace na téma 800, pak 2000 a devadesátková 900 s 900 bednou Lead 1960, která je půlená a zapojená na dva jacky kde jsou původní dva Celestion G12t -75 a dva G12 M Greenbacky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června @Tikal Pekné , akurát si to orezal, ešte tam čosi napravo schovávaš. Inak som sa divil, že kto všetky tie Rozdally z Bazošu kupuje a už viem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Má tady nědko nějaký vyšší model od Tayloru s V-braced? Rád bych porovnal zvuk s mojí K24ce bez V žebrování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se