Přejít na obsah

Kytary a kytaristé

Fade

Doporučené příspěvky

• po měsících...
před 3 minutami, jarojetu napsal:

Nemel by nekdo z mistnich maaagu tip na nejaky online kurz. Jsem takovy ten nekonecny student co se furt snazi, pak toho necha a ted jsem fe fazi snazeni :) Diky

T.Valášek dělá online kurzy, jestli tedy myslis primo s lektorem. @Zmizík k nemu chodil (nevim jestli online nebo osobne teda)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Kytarový pidlikání mně nikdy moc nebavilo ani muzika pro kytaristy, Per Nillson je hádám vyjímka potvrzující pravidlo, fakt borec:

Upraveno uživatelem OndraPod
Odkaz ke komentáři

A co treba Plini, nemohl by taky bejt vyjimka?

Nekdy behem covidu jsem nasel tohle mocopudny video - rozborka Ricka Beata. Fakt me rozsekal v 6:56 - "if i play it upto tempo it goes something like this" :D

nebo 12:30. Nekdo umi, maama cumi

Odkaz ke komentáři

Tak to já jen čumim u 90% kytarový muziky, to není o tom, že by mně neohromilo něčí kytarový umění, spíš mi tenhle druh hudby málokdy sedne.

Ten kytarista Plini hraje hodně zajímavě a inspirativně, určitě si to ještě párkrát pustím, ale kazí mu to IMHO trochu ten "math metal style" doprovod :)

Odkaz ke komentáři

Pokud jde o inspiraci, tak mně poslední dobou nadchli tyhle dva bráchové, úžasný co dokážou jen s dvěma kytarama, reverbem a looperem!

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, OndraPod napsal:

Tak to já jen čumim u 90% kytarový muziky, to není o tom, že by mně neohromilo něčí kytarový umění, spíš mi tenhle druh hudby málokdy sedne.

Ten kytarista Plini hraje hodně zajímavě a inspirativně, určitě si to ještě párkrát pustím, ale kazí mu to IMHO trochu ten "math metal style" doprovod :)

Som na tom podobne. Nikdy mi moc nesedeli gitarové esá typu Vai apod. Špičkový výkon a za tým nejaký podmaz, zväčša (pre mňa) nie moc zaujímavý. Vždy som dával prednosť hoci aj slabším muzikantom, ale v kapele, ktorá ako celok šlapala.

Ad math metal, som už z tých odnoží jeleň, tak som sa pozrel, že čo je v tejto krabičke a dočítal som sa mimo iné :):

People don't like to hear terms like "math metal" because it might put them off guard if they don't know what it means.

The term "math metal" is a perfectly valid descriptor of how the music sounds / is composed. That said, math metal kind of sucks for the most part.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Marshallů není nikdy dost 😉

Nahoře Rožďa, zdařilá kreace na téma 800, pak 2000 a devadesátková 900 s 900 bednou Lead 1960, která je půlená a zapojená na dva jacky kde jsou původní dva Celestion G12t -75 a dva G12 M Greenbacky 

20231227_104754.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...