mars65 Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 BUBÁK napsal: Zásadní by mohla být otázka. Jak se takové originální armádní hodinky Prim Orlík z r.1965 dostanou do civilu a mezi sběratele? Armáda je nevyprodávala, byly výstrojní součástkou- podléhající evidenci. Nebylo možné je při odchodu do civilu odkoupit. Atd........................ Bylo je však možné odepsat.
BUBÁK Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 alt napsal: Ze prodejce hodinek nezverejnuje cislo u aukce bych jeste zkousl, ale zajemcum by jej sdelit, pokud ma ciste svedomi mel rozhodne. Aby se alespon vyloucila moznost plagiatu, kdyz uz pomineme v tomto pripade duvodne podezreni z kradeze. Plagiát u armádních Orlíku, tak to by mě fakt nenapadlo. To jaké je koncové číslo je přece úplně fuk, jsou to origo na 150% a žádná databáze ev. č. armádních Prim Orlík neexistuje, takže vůbec nechápu Tvůj příspěvek. Jedině, že by se PRIM dozvěděl, že to jsou hodinky, které někdo ukradl z jeho auta. Vzhledem k tomu, že se prodejce chová velmi podivně , si tím PRIM může být téměř jistý. I když by mě zajímalo, co by PRIM s touto informací dělal? Jinak armádní Prim Orlík, se spolehlivě pozná pomocí dozimetru.
BUBÁK Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 mars65 napsal: Bylo je však možné odepsat. Však to píšu: Atd...., odepsat po tzv. ztrátě(uzmout je a následně zaplatit)......
mischa Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Zkuste mi vysvětlit, proč tam prodejce píše o basiskalibru ETA 2áí895, tomu nerozumím
BUBÁK Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) mischa napsal: Zkuste mi vysvětlit, proč tam prodejce píše o basiskalibru ETA 2áí895, tomu nerozumím Už to tam nějakou dobu není, má tam správně kalibr 50, jo asi byl z ceny , kterou tam vypálil celkově out. Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem BUBÁK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se