petik16 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Už dlhšie som nad tým rozmýšľal, je to téma taká trošku "nezaujímavá" dajme tomu, tak ma snáď neukameňujete za to Napadlo ma, ak máte nejakých známych, ktorí nie sú na tomto fóre a to je jedno či od nás, alebo niekde zo zahraničia a radi by ste tu zakomponovali ich kúsky, podeľte sa s nami... Chcel by som ale dopredu upozorniť, že tu nejde o žiadnu závisť a podobne! Ja prajem ľuďom všeobecne úspechy a šťastie, aj každému z vás Tak teda pred pár mesiacmi som sa vďaka mojej fun page zoznámil s jedným pánom, ktorý sa narodil v Libanone, žil vo Švajčiarsku ale presťahoval sa do United Arab Emirates... Začiatky mal veľmi ťažké, žil v podstate v chudobe, ako sa prepracoval tak vysoko a čo robí ani ja sám neviem, keďže sa takýmto otázkam, resp. odpovediam na tie otázky vyhýba. Že vraj tvrdo pracuje, tak si vieme predstaviť... Odbíja ma odpoveďami ako "You are young man , never give up of you're dreams and keep fighting to make them come true", "if you want to be successful, never fear nothing and ask, sometime you get answers sometimes not !! You got me?" a podobne... Píšeme si relatívne často, zaujíma sa celkom o našu krajinu, ja zase milujem Dubaj, máme rovnaký vkus na autá, domy a podobne. Keďže sa do toho mesta aj chystám, rád sa so mnou stretne a ukáže mi mesto, povozí ma v Aston Martin, Corvete, Maseratti a pod, mňa však bude zaujímať tá jeho zbierka! A vás zaujíma asi tiež, čo také môže mať 37-ročný pán, že tu o ňom rozprávam. No, je toho naozaj veľa... Ani tu všetko naraz nedám, budem pridávať postupne ale v skratke je zaťažený na značky ako Hublot, AP, PP, Panerai, Rolex, Richard Mille a tak dál... Tak si teda vychutnajte časť jeho zbierky a ak máte aj vy nejakého známeho, ktorý tu nie je ale má niečo zaujímave, sem s tým... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Nevím, co záviděr dřív. Jestli sbírku nebo věk. Pro jistotu závidím oboje :-D
lloffass Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 No některé už jsou na mě teda fest velká divočina...
LovecK Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Mozna nejsem dnes uplne mozkove vyladenej, ale i presto, ze jsem si ty plky precetl, nedochazi mi smysl tohoto vlakna... Mam jit vyfotit fotky sousedovi? Nebo co?
dieegoo Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pán má asi vše. Jen ten vkus chybí. Jasně, všechno asi drahé kousky, ale většina mi pasuje k takovému fifty-cent teplákovýmu stylu.
lloffass Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Mozna nejsem dnes uplne mozkove vyladenej, ale i presto, ze jsem si ty plky precetl, nedochazi mi smysl tohoto vlakna... Mam jit vyfotit fotky sousedovi? Nebo co? V podstatě jo
Kid_A Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pekna sbirka!!! Musi mit pekne velkej sejf
Petr_123 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pekna sbirka!!! Musi mit pekne velkej sejfNebo spis rovnou celou banku:-)
petik16 Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 tak to je naozaj asi iba polovica zbierky, ak nie ešte menej... Som zvedavý keď tam prídem na dovolenku a ozaj sa stretneme, čo také vyskúša moja tenučká ruka... ?Pekna sbirka!!!Musi mit pekne velkej sejf Je to fórum o hodinkách, však..? Máš niekoho kto nie je na tomto fóre ani nebude ale má niečo zaujímavé? Tak sa s tým môžeš podeliť, that´s all...?Mozna nejsem dnes uplne mozkove vyladenej, ale i presto, ze jsem si ty plky precetl, nedochazi mi smysl tohoto vlakna... Mam jit vyfotit fotky sousedovi? Nebo co? A ten vkus je taký aký je... 100 ľudí - 100 chutí
Kid_A Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 By me zajimalo kolim da mesicne za servisovani? U tolika kusu to budou stovky eur mesicne, ne?
Návštěvník Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pán má asi vše. Jen ten vkus chybí. Jasně, všechno asi drahé kousky, ale většina mi pasuje k takovému fifty-cent teplákovýmu stylu.Až na ty praštěný Hubloty a Cartiery všechno krásný hodinky. Pro me top pateky, rolexy a ty Zenithy jsou pkouzlujici. Pred par dny jsem na ne koukal na Baselworldu. A Richard Mille bych klidne s hrdosti nosil
martar Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Jsem rád, že se tu ty fotky objevily. U některých divočejších kousků jsem znal jen produktové fotky a neuměl jsem si je představit "naživo", v domácím prostředí. Teď to tu je a potvrdilo mi to můj dojem o jejich nositelnosti pro normálního člověka. Sbírka RM na talířku je vtipná většina z nás tohle nemá ani v Géčkách Ty civiln?jší kousky má ale některý fakt moc pěkný. A ty Grahamy!
Porsche_911 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Na tech prvnich je nejaka folie ci co? A pan ve 37 dela neco, co nemuze nikomu rict? Prodava bile maso? Nebo zbrane/drogy?Trochu mi prijde, ze nevi co chce a kupuje si vsechno, tahle sbirka je rekneme nehomogenni ale Arabove meli vzdycky se mnou nekompatibilni vkus. Jako zajimavost to ale je..
SCIFI Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 By me zajimalo kolim da mesicne za servisovani? U tolika kusu to budou stovky eur mesicne, ne?Vsadím se že ani korunu. Jen kupuje a užívá si to. Ty Roger Dubui sou pecka.
Akam Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Nevím přijde mi že se hodinkově hledá
honza440 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Čím jsou ty hodinky dražší tím jsou ošklivější, alespoň v téhle sbírce to podle mě platí :-)
petik16 Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Na tech prvnich je nejaka folie ci co? A pan ve 37 dela neco, co nemuze nikomu rict? Prodava bile maso? Nebo zbrane/drogy?Trochu mi prijde, ze nevi co chce a kupuje si vsechno, tahle sbirka je rekneme nehomogenni ale Arabove meli vzdycky se mnou nekompatibilni vkus. Jako zajimavost to ale je..Vieš čo už keď mi naozaj došlo, že mi nepovie o svojom povolaní, pomyslel som si tiež také niečo... Že to asi nebudú úplne najčistejšie peniažky, stále ma len hecuje, snaží povzbudiť a také ako príjemné vety píše, nech ma žiadna odpoveď "nie" nezastaví, nech tvrdo pracujem (neviem čo u neho znamená tvrdo pracovať ) A čo sa týka toho vkusu, tak on proste miluje extravagantnosť... Sa až divím napríklad, že sa "obťažoval" s "obyčajnými" Luminor, Submariner, či Speedmaster... Pritom má z každého modelu takú verziu, že sa nám o takom niečom môže len snívať... Asi ozaj iba ho baví míňať peniaze a je mu jedno na čo... Je to naozaj trochu prehnané, no ruku na srdce! Kto by si to neužíval aspoň z časti ako on
petik16 Odesláno 26. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Niečo málo z ďalšieho výberu, zvyšok keď tak inokedy, ponáhľam sa na oslavu... A práve vás inak pozdravuje Som mu samozrejme spomenul fórum, dal mi aj súhlas na toto všetko tu, že vraj je to pekné od nás že máme také niečo, kde sme v kontakte, stretávame sa a pod. On o takom niečom ani nepočul, že klub hodinkárov z dvoch štátov... A tak ako píše Martar, proste som vám iba chcel ukázať nejaké kúsky, ktoré sme videli akurát tak na produkčných fotkách, ukázať že tie kúsky si niekto aj naozaj užíva a tak trošku povzbudiť do budúcna.. Ako povedal Winston Churchill, "If you are going through hell, keep going..!" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Porsche_911 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Ten pan musi byt chobotnice, aby to vsechno unosil! Tezka maserina ty prvni AP, ty bych chtel
ave1112 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Peto tak toto je iny cirkus:-))) ale utesena zbierka kalap dolu;-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.