Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

badal jsem badal a nakonec jsem se rozhodl. Chci si koupit Chronography, v cenovem rozmezi 150-200k, velikosti minimalne 45mm. Design je samozrejme vec vkusu, ale jsem hodne nahlodanej do Breitling SOH v "celomodrem" provedeni. Je tu nekdo, kdo by me dal dobrou alternativu ci pripadne lepsi "kousek" v teto cenove hladine?

Diky za kazdy tip :)

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ulysse Nardin maxi marine, sice 43mm (44mm), ale za mě lepší než Brajtle.

Hodis me odkaz na presny model, co myslis? Protoze "maxi marine" je spousta druhu, ruzny design a hlavne, s tou cenou jsi si jisty? Jako asi bych nemel problem neco malo dotlacit, ale zadna sbesilost :)

Odesláno

Hodis me odkaz na presny model, co myslis? Protoze "maxi marine" je spousta druhu, ruzny design a hlavne, s tou cenou jsi si jisty? Jako asi bych nemel problem neco malo dotlacit, ale zadna sbesilost :)

Je toho plné chrono24: http://www.chrono24.cz/ulyssenardin/maxi-marine-diver-hammerhead-shark-263-91--id4256248.htm třeba modrá verze. 

Odesláno

Co B01 Chronomat ? Macaté mrchy ,které zaručeně přitáhnou oko, obzvláště na tahu...

Nebo GMT, tim padem jsem v limitu velikosti. Protoze klasickej Chronomat, co vim, se dela pouze 44mm, ne? Kazdopadne, Chronomat vypada moc moc hezky.

Odesláno

Chronomat zásadně trpí na chytání vlásečnic a různých mikroškrábanců, hodinky jsou to krásné, ale především když jsou nové :D . Měl jsem je dvakrát a moc dobře vím, o čem je řeč :D . Nicméně je to od "B" asi jeden z nejhezčích modelů (44mm).

Odesláno

Je pravda, ze http://www.chrono24.cz/ulyssenardin/--maxi-marine-diver-black-sea-chronograph--id4068518.htm jsou taky moc moc pekny, i kdyz teda tady jde budget trosku nahoru :( Vim, ze jsou i uplne bez zlata a vim, ze jsem rikal, ze zlato pro me neni - ale u tehle hodinek, alespon pozlacena luneta je nutnost, jinak jsou nic moc.

Ty Omegy jsou taky moc hezky... koukam, na fotkach jsou ruzne varianty (modra luneta, modry kroko pasek atd.) - je nekde nejaky konfigurator?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...