wizard-ov Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Perfektní komunikace, hodinky na druhý den na ruce, stav bezvadný + dobrý pokec (kolega je taky správný chronomagor ). Těšilo mne a bylo mi ctí !
stepecken Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Obchod na 1++++++++++++++++++ Rychlejsi ako Amazon , dopises SZ a za chvilu mas Tracking s posty Velka vdaka
DeeKey Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Odesláno 27. března 2020 Vše v pořádku, rychlá domluva, ještě rychlejší odeslání.
feltharg Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Odesláno 9. července 2020 Super domluva a bezproblemovy obchod (ja jako prodavajici). Prestoze na dalku, i tak jsme po telefonu dobre pokecali, uplne jsem cejtil jak by to v realu bylo na dlouhy klabosici vecery nad cernyma derama na penize , tak snad priste se potkame osobne
Aegwyn Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Odesláno 21. března 2021 Přidávám se s pozitivním hodnocením - rychlost, serióznost, skvělý stav zboží! Mohu všem jen doporučit.
Navros Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2022 Přidávám kladné hodnocení, celý obchod proběhl bez chyby, rychle, jasně. V klidu doporučuji, za mě cajk.
vladimir1979 Odesláno 7. května 2024 Nahlásit Odesláno 7. května 2024 Taktiež musím napísať iba kladné hodnotenie, všetko za 1*. Určite odporúčam a ďakujem za obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se