Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak to kloubouk, také smekám!😵 Speciálně tou slabší rukou, to je teda krásný soustřel. To nedávám na poloviční vzdálenost ani v nejlepší dny. 

Ten trik s prstem zkusim taky, to jsem ještě neslyšel.

Já jsem zkoušel jen zaťatou pěst druhé ruky položenou na hrudi a jako by o ní "opřít" tělem. Přijde mi že to trochu pomáhá, ale nijak zázračně...

Upraveno uživatelem Perkele
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, Perkele napsal:

Tak to kloubouk, také smekám!😵 Speciálně tou slabší rukou, to je teda krásný soustřel. To nedávám na poloviční vzdálenost ani v nejlepší dny. 

Ten trik s prstem zkusim taky, to jsem ještě neslyšel.

Já jsem zkoušel jen zaťatou pěst druhé ruky položenou na hrudi a jako by o ní "opřít" tělem. Přijde mi že to trochu pomáhá, ale nijak zázračně...

Každýmu pomáhá něco jinýho. Když jsem se snažil, dlouho mířil, tak to šlo většinou pánubohu do oken. Teď se snažím co nejvíc uvolnit a celkem rychle to tam nasypu.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

přemýšlím o pořízení kazety na uložení zbraně. Po bytě se nám začíná pomalu potulovat malý zbojník, a i když se ještě do horních šuplíků nějakou dobu nedostane, není na co čekat.

Jde mi o zamezení přístupu dítěte ke zbrani a zároveň její jednoduchou dostupnost. Kazeta s biometrikou a možností zadání kódu (uložená v prádelníku v ložnici) mi na to přijde ideální.

Na webu jsem našel v zásadě jen dva (za mě normálně se tvářící) modely:

https://www.saffort.cz/brihard-portable-pistol-biometric-bezpecnostni-schranka-pro-ulozeni-zbrane?_gl=1*1b2oxap*_up*MQ..*_ga*MjQ2NjM5ODMxLjE3MzE4NzI4NDk.*_ga_VTJ31H9EPB*MTczMTg3Mjg0Ny4xLjAuMTczMTg3Mjg0Ny4wLjAuMTQ3OTUxODcz

a

https://www.rottner-trezory.cz/rottner-gunmaster-xl-kazeta-pro-kratke-zbrane-a-cennosti-cerna.html

Máte někdo s některým z nich konkrétní zkušenost, popř. jinou radu, tip?

Díky.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, elloco napsal:

A co za osmnáct stovek tohle:

trezor.png

Na to jsem taky koukal. Ale přijde mi to spíš vhodnější k přidělání na bok nábytku (postele, stolu).

Kazeta "zastlaná" v šuplíku prádelníku mi přijde praktičtější.

I když vlastně by se to v tom šupleti dalo nejspíš taky otvírat bokem...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...