dlubix Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Chlapi, jak je to u zkoušky s malorážkou? Je možné použít oporu? V zákoně to je psáno, tak asi jo.... Případně jak je dovoleno / doporučeno se opřít, podepřít,... ? Jsem zjistil, že v pološeru střelnice na 25m bez opory nastřílet to pidi terče 4 z 5 nemusí být úplná legrace.
blam Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Opora je urcite mozna. Mel jsem z toho taky strach, ale nakonec to bylo v pohode.
dlubix Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 A dával jsi to s oporou? Pistolí je to hračka, ale s dlouhou se u toho docela klátim. Jdu na to v pátek, tak jsem zvědavej.
blam Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Urcite. Kolega strelel bez opory a taky v pohode. Oba jsme k tomu slepono takze hlavne klid a ono to tam nalita.
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Malorážka se střílí vestoje s oporou.
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Nekupuj si malej trezor, je to blbost. Kup ten největší, co si můžeš dovolit, uvidíš, že nebudeš litovat. Já chtěl malej a nakonec jsem koupil od Jinovy NTJ 8 a i ten už je mi docela malej. Vždyť si vezmi, že bys měl JEN 1 zbraň na nošení, jednu na střelnici, dlouhou zbraň ( AK-47 nebo M4) a od každého 1.000 nábojů. A už jsi s malým trezorem v řiťi. A to nepočítám, že bys tam chtěl dát příslušenství ( opasky, pouzdra, brýle, sluchátka....) Pokud toužíš po příručním "fast access" trezoru na noční stolek, tak jsem slyšel jen dobré recenze na Hornady SpeedSafe.Jo to má logiku, ale furt si namlouvám, že do toho až tak moc nezahučím a zastavím se na max. dvou krátkých: na začátek plnotučná devítka na střelnici a později eventuelně něco na velmi občasné nošení ... třeba Walther PPQ M2 a k tomu Walther PPS, obojí v 9 Luger.Dlouhou zbraň neplánuju, těch má tchán víc než dost a rád mi je půjčí... pravda nemá nic ve stylu AK47, ale pár brokovnic, kulovnic, malorážek na vyblbnutí musí stačit
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Pokud toužíš po příručním "fast access" trezoru na noční stolek, tak jsem slyšel jen dobré recenze na Hornady SpeedSafe.Díky za tip. SpeedSafe nějak nemůžu najít, nemyslel jsi RapidSafe?http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-Accessories/
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Opak je pravdou, já mám na nočním stolku malej na otisk prstu, přikurtovanej lankem k topení. Děti nemaj šanci a i kdybych byl megarozespalej, tak není problém přiložit prst na senzor. Myslím, že většina normálních lidí by to zvldádla taky. Takže máš některý z těchto modelů? To snímání otisku funguje spolehlivě?http://www.gunvault.com/biometrics.html/
Tomas_2002 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Díky za tip. SpeedSafe nějak nemůžu najít, nemyslel jsi RapidSafe?http://www.hornady.com/store/RAPiD-Safe-Accessories/ Jo, to je ono. Výhoda je možnost to otevřít RFID čipem, který je v gumovém náramku na zápěstí Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Tomas_2002
dlubix Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Takže máš některý z těchto modelů? To snímání otisku funguje spolehlivě?http://www.gunvault.com/biometrics.html/ GunVault má i český stránky http://gunvault.cz/ a ten příplatek za biometriku je docela velkej. Kamarád ho má bez a spokojenost veliká. Já do něj půjdu určitě.
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Ty to určitě víš, když máš Hickocka v avataru :-)jak to bylo se zrušením jeho kanálu na trubce?Má tam nějaké sáhodlouhé video snad s vysvětlením toho, co se seběhlo, ale jsem líný sledovat do celé až do konce :-( Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Duke650
dlubix Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Clovece nevim. To video tam je, vim o nem, ale zatim nebyl cas se na nej podivat. Chystam se na to, taky me to zajima.
gathis Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Chlapi, jak je to u zkoušky s malorážkou? Je možné použít oporu? V zákoně to je psáno, tak asi jo.... Případně jak je dovoleno / doporučeno se opřít, podepřít,... ? Jsem zjistil, že v pološeru střelnice na 25m bez opory nastřílet to pidi terče 4 z 5 nemusí být úplná legrace.Za mě se to moc neřešilo, důležitá byla bezpečná manipulace, k terčům už komisař nešel, ale třeba měl tak dobré oči... Ale to také bylo LP 2008 a zájemců bylo jen minimum...
Jirikzostravy Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Tak hlásím ze dnes první střelby pro seznámeni 50 ran z dutyny. Příští týden lékař a 8.2. nastup do kurzu. :-) a pak to všechno jen zvládnout :-)
Jeremy Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Takže máš některý z těchto modelů? To snímání otisku funguje spolehlivě?http://www.gunvault.com/biometrics.html/jj, tu 1000, na dva kvery. Funguje v pohode.
Micey Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 (upraveno) Jen tak pro info, dnes podana prihlaska ke zkousce.. blabla.. pro Prahu-Vychod, ocekavaj kveten/cerven. Bal jsem se ze to muze bejt i horsi, maj tam toho pry hafo. Upraveno 13. ledna 2016 uživatelem Micey
Duke650 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 No tvl tak to abych si radeji nestezoval :-) zlata Vysocina
Jirikzostravy Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Jen tak pro info, dnes podana prihlaska ke zkousce.. blabla.. pro Prahu-vychod, ocekavaj kveten/cerven. Bal jsem se ze to muze bejt i horsi, maj tam toho pry hafo.Nooooo já 8.2. nastupuju kurz a prý zkoušky mam počítat tak duben, spíše konec dubna.
Jirikzostravy Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Nooooo já 8.2. nastupuju kurz a prý zkoušky mam počítat tak duben, spíše konec dubna.Ale jediné co teď uz vím, ze nebudu kupovat žádnou velkou krochnu. Libil se mi ten, tady Vámi diskutovaný ruger lcr 38, malinký. K tomu koupit pěknou tašku přes rameno a je. Představa nošení těch pistoli co jsem dnes viděl na střelnici se mi moc nezdá no
Leviathan Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 zaujimava vec...dvaja zo styroch obchodnikov, co som od nich uz dakedy kupoval zbran nosia 45ky....(jeden 38spec)Vraj na osobnu ochranu ideal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se