Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

.... pokud někteří zdejší členové berou zbraň jako prvek nutný k sebeobraně, nebo pocit bezpečí, tak je mi Vás líto.

Tvoje lítost nad (také) mojí osobou mě vážně dojímá.

Co je špatného na tom, že vyznávám heslo, že je lepší zbraň mít a celý život ji nepotřebovat, než jí jednou potřebovat a nemít jí?

To vážně stačí k tomu, abych byl apriori vnímán negativně?

Žiju s tímhle cejchem už 17 let, ale i tak mě to stále nepřestává překvapovat :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvoje lítost nad (také) mojí osobou mě vážně dojímá.

Co je špatného na tom, že vyznávám heslo, že je lepší zbraň mít a celý život ji nepotřebovat, než jí jednou potřebovat a nemít jí?

To vážně stačí k tomu, abych byl apriori vnímán negativně?

Žiju s tímhle cejchem už 17 let, ale i tak mě to stále nepřestává překvapovat :sad01_anim:

Můj negativní ohlas byl mířen na určitou skupinu lidí, nikoliv na majitele zbraní celkově. Je to jako se vším. Můžeš mít zbraň a pomalu ani tvoje žena o tom vědět nebude, ale taky můžeš být blbec, o kterém to budou vědět i sousedi od naproti. Můj příspěvěk byl mířený proti druhé skupině, o kterých to vědí všichni, ale když o něco jde, tak by možná ublížili jen sobě.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

jj, D1 je vo zivot i pres den, natoz v noci. clovek zastavi na prazdnym opustenym odpocivadle a ceka, az ho oslovi snedi cizinci..

Osloví nebo snědí cizinci?

asi nejdřív osloví, okradou a pak snědí?

Upraveno uživatelem Hasič
Odkaz ke komentáři

No všiml jsem si, že je to podle nálady :D . Já jsem si vzal Glocka 19, abych si vyzkoušel něco menšího a druhou zbraň jsem nechal na instruktorovi, ktery vybral Jericho. A kdyz jsem ji dal Glocka, tak chtela po prvnim zasobniku zpet Jericho, protoze nemelo takovej zpetnej raz, coz me jako amatera nenapadlo ze ji to bude tolik vadit. Ale ona teda uz strilela, protoze kdyz byla v Americe, tak ji vzali na policejni stanici, kde ji dali M4.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Trňák: Neuděláme někdy z Brna vejlet do Holasic na asfaltové holuby? Moje přítelkyně to potřebuje potrénovat, páč z ní bude co nevidět myslivec a já to chci alespoň ozkoušet :) Brokovnice tam normálka půjčujou, přinejhorším bych zašel předtím koupit nějakého bajkala... :D

Odkaz ke komentáři

No všiml jsem si, že je to podle nálady :D . Já jsem si vzal Glocka 19, abych si vyzkoušel něco menšího a druhou zbraň jsem nechal na instruktorovi, ktery vybral Jericho. A kdyz jsem ji dal Glocka, tak chtela po prvnim zasobniku zpet Jericho, protoze nemelo takovej zpetnej raz, coz me jako amatera nenapadlo ze ji to bude tolik vadit. Ale ona teda uz strilela, protoze kdyz byla v Americe, tak ji vzali na policejni stanici, kde ji dali M4.

Pěkný. Příště se neptej instruktorů a dej jí do ruky toho Springfield Operatora, co tam mají. To je pošušňáníčko Posted Image

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

neviem mozno off topic ale tyka sa to zbrani a jej pouzitia...minuli rok mali znami na vinobrani v pezinku potycku s ciganmi..ciganov bolo asi 5-7 a kamosi 3...zacali sa koli necomu natahovat myslim ze im rusili hosti v bufete...cigani vytiahli noze a jedneho podrezali na krku...na to jeden s kamaratov vytiahol glock a strelil cigana s brokovym nabojom do nohy..samozrejme hned vsetko prestalo...prisli kuklaci kamaratovi zaistili zbran a cely pripad sa skoncil ako nutna obrana...sam povedal keby nemal zbran tak ich tam dopichaju..

ale ma to dalsie rozuzlenie..po uzavreti priapadu ako nutna obrana a samozrejme beztrestnost co sa tyka kamarata tak tento rok ten pripad z neviem akeho dovodu otvorili a v obvineni je POKUS O VRAZDU!!!!!!!!!!!!!

tolko o pouziti zbrane

Odkaz ke komentáři

Pokus o vraždu výstŕelem brokového náboje do nohy??? Nábojem s co nejnižší ranivostí do periferní části těla chci někoho zavraždit??? Kur.va drát ten prokurátor je ale hlava! Na něj sedí nesmrtelný výrok doktora Štrosmajera: "Kdyby blbost nadnášela, tak vy se tu vznášíte jako holubička!"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Taková menší otázka do pléna pro střelce z dlouhých zbraní:

Potřeboval bych nějaké tipy a triky na čištění dlouhé zbraně... Doteď jsem čistil jen starou vojenskou pušku se kterou člověk nemusí být tak opatrný. Ale jelikož mi v pondělí přistane doma o mnoho preciznější a jemnější instrument, který bych dost nerad poškodil. Například jsem někde četl, že čistící pomůcky typu "boresnake" nejsou na dlouhé precizní zbraně ideální.

A čím například ošetřovat dřevo na pažbě?

Odkaz ke komentáři

Trochu tomu nerozumiem. Hovoríš, že prípad bol ukončený, ako nutná obrana. Kamarát bol aj stíhaný, alebo sa to realiizovalo, ako trestné stíhanie vo veci? Tam je podstatný rozdiel :smile_anim:

neviem mozno off topic ale tyka sa to zbrani a jej pouzitia...minuli rok mali znami na vinobrani v pezinku potycku s ciganmi..ciganov bolo asi 5-7 a kamosi 3...zacali sa koli necomu natahovat myslim ze im rusili hosti v bufete...cigani vytiahli noze a jedneho podrezali na krku...na to jeden s kamaratov vytiahol glock a strelil cigana s brokovym nabojom do nohy..samozrejme hned vsetko prestalo...prisli kuklaci kamaratovi zaistili zbran a cely pripad sa skoncil ako nutna obrana...sam povedal keby nemal zbran tak ich tam dopichaju..

ale ma to dalsie rozuzlenie..po uzavreti priapadu ako nutna obrana a samozrejme beztrestnost co sa tyka kamarata tak tento rok ten pripad z neviem akeho dovodu otvorili a v obvineni je POKUS O VRAZDU!!!!!!!!!!!!!

tolko o pouziti zbrane

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...