jh315 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Prosím nezná někdo tuhle značku hodinek? http://b-uhr.com/cz/http://b-uhr.com/cz/collection/me-109.html Nabídka se mi zdá trochu pochybná. Není tam ani pořádný popis. Na internetu jen jen málo odkazů. Děkuji
Frantik Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Cinska sracka, pravdepodobne. B-uhr je kategorie hodinek, ne značka. Tady z toho jakoze udelali firmu a dokonce popirujou další designy jako Panerai, IWC, Rolex, apod.
Micey Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Náhodou, všechny maj antireflekční sklo. Je to celkem sranda si to proklikat, třeba ty kopírky pilotních vintage IWC se jmenujou "Red Baron" a rovnou tam teda šoupli povídání o Richthofenovi:)
Rudykopalsson Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 no a ta prďácka krabička s železným křížem:-)
Bert Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 To bude asi moc nóbl značka. Obyčejní hodináři mají své zástupce, kdežto tato firma má rovnou zastupitele :-)
jh315 Odesláno 1. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Nějak se mi ty stránky nezdaj. Třeba k těm hodinkám v mym odkazu je delší popis letadla než popis samotných hodinek. je to nějaký pochybný. Hodinky samotny vypadají pěkně, ale tušim že by to mohla bejt nějaká čína. A ta cena zas neodpovídá nobl značce.
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Do toho bych nešel. To bych si radši za ty prachy dal někde dobrou večeři s přítelkyní.
PEtrS Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) To spíš vypadá, že přeprodávaj Parnis... se 100% přirážkouNa ebay takových najdeš mraky Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem PEtrS
Návštěvník Mitak Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Jaktože se stoprocentní přirážkou? Ty nevidíš tu boží krabičku ? Ta k Parnisům určitě není :-)
VitekB Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 O B-uhr vím akorát to, že bydlím kousek od Hostivaru a často tam parkuje Mustang se samolepkou obchodu.
PEtrS Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Asi fanda značky O B-uhr vím akorát to, že bydlím kousek od Hostivaru a často tam parkuje Mustang se samolepkou obchodu.
Návštěvník YPO Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 uš to tu bylo .... mají nebo byl kvelb v OC Smíchov
Ruiz.aw Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Jo, před rokem jsem je viděl na Smíchově, je to parnis. Za tu šílenou cenu ( na parnis ) máš v chronoshopu Laco. Ty parnis seženeš na ebay do 2000,-
radouz Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Ty skoro IWC jsem jednou vydražil na ebayi. Běhaj celkem dobře. Škoda jen, že jsou skoro bez lumi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se