Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cinska sracka, pravdepodobne. B-uhr je kategorie hodinek, ne značka. Tady z toho jakoze udelali firmu a dokonce popirujou další designy jako Panerai, IWC, Rolex, apod.

Odesláno

Náhodou, všechny maj antireflekční sklo.

Je to celkem sranda si to proklikat, třeba ty kopírky pilotních vintage IWC se jmenujou "Red Baron" a rovnou tam teda šoupli povídání o Richthofenovi:)

Odesláno

Nějak se mi ty stránky nezdaj. Třeba k těm hodinkám v mym odkazu je delší popis letadla než popis samotných hodinek. je to nějaký pochybný. Hodinky samotny vypadají pěkně, ale tušim že by to mohla bejt nějaká čína. A ta cena zas neodpovídá nobl značce.

Odesláno (upraveno)

To spíš vypadá, že přeprodávaj Parnis... se 100% přirážkou
Na ebay takových najdeš mraky

Upraveno uživatelem PEtrS
Návštěvník Mitak
Odesláno

Jaktože se stoprocentní přirážkou? Ty nevidíš tu boží krabičku ? Ta k Parnisům určitě není :-)

Odesláno

Asi fanda značky

O B-uhr vím akorát to, že bydlím kousek od Hostivaru a často tam parkuje Mustang se samolepkou obchodu.

Odesláno

Jo, před rokem jsem je viděl na Smíchově, je to parnis. Za tu šílenou cenu ( na parnis ) máš v chronoshopu Laco. Ty parnis seženeš na ebay do 2000,-

Odesláno

Ty skoro IWC jsem jednou vydražil na ebayi. Běhaj celkem dobře. Škoda jen, že jsou skoro bez lumi.

71106f540a48805a93deb813efa4b263.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...