Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Při brouzdání po ebay jsem narazil na tohoto prodejce vintage hodinek v NOS stavu, má zajímavé modely http://stores.ebay.com/noswatch_W0QQcolZ4Q...0QQftidZ2QQtZkm.

Dotaz na administrátory : Nestálo by za to založit vlastní sekci pro milovníky vintage modelů ?

Vypadá to hodně zajímavě. Prodejce je z Belgie, tj. nehrozí proclení a DPH. Navíc si účtuje velmi rozumné poštovné.

Upraveno uživatelem dubraro
Odesláno

Vintage označenie znamená pre mňa mňam, a je jedno či ide o P. Duofold, F. Stratocaster, alebo alkoholické pokušenie mimoriadnej chuti. U hodiniek to naopak znamená zväčša prijateľnú cenu, ktorá síce nebude rokmi stúpať, samozrejme pokiaľ nepôjde o niečo mimoriadne, ale určite na rozdiel od nových hodiniek, nebude časom klesať. Takže podľa mňa, Vintage fórum by mohlo pri neistote záujemcu o nejaký vintage kúsok pomôcť.

Odesláno
Vypadá to hodně zajímavě. Prodejce je z Belgie, tj. nehrozí proclení a DPH. Navíc si účtuje velmi rozumné poštovné.

Něco jsem od něho kupoval a vše bez problémů.

Odesláno

I sám prodejce (jozef2710) je z Izraele, je pouze registrován na belgické jazykové mutaci eBay... Jasně tomu nasvědčuje to, že objekty na stránkách se zobrazují v opačném pořadí - zprava doleva :) (Apropos, vážení slovenští soukojenci, pardon, sourodáci, nepřijde vám ten nick "jozef" nějak povědomý? Kolik jiných národů toto jméno píše takhle? Já si nemůžu vzpomenout na žádný... :huh:

AD "vintage" sekce - připojuji se k apelu za její vznik! Pro lidi s omezeným rozpočtem je vintage asi jediná cesta jak přijít k slušným hodinkám... Sehnat totiž neco decentního a přitom hezkého a stylového je v současné produkci (dolných (pár) deseti tisíc) docela problém... (A nebo jsem něco přehlédl? :) )

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...