lefty Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Poradíte, kde v Londýně najít dobře zásobené hodinářství, nižší a střední třída, takový nějaký Koscom?
Pekos Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Poradíte, kde v Londýně najít dobře zásobené hodinářství, nižší a střední třída, takový nějaký Koscom? Nevím,mám tam kamaráda už 8 let,ale levněji tam podle mě určitě nenakoupíš!Pokud ti teda jde o tohle.
lefty Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Nejde vyloženě levnější nákup, spíš možnost osahat věci, které k nám skvělí distributoři nedovezou (a které bych si potom mohl třeba i koupit).
farářskej Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Kámoška přísahala na dva krámy: The Watch Gallery na Fulham Road a Selfridges na Oxford Street.
Ciferník Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Z formulace otázky usuzuju, že vintage kousky Tě nejspíš nezajímají, ale kdyby přece, tak sobotní bleší trhy na Portobello Road (Kensington, kousek od Notting Hill) nemají chybu.
lefty Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 Vintage kousky mě zajímají velmi, a v sobotu možná budu mít i nějaký čas :-) Díky moc všem.
utrejch Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 Vintage kousky mě zajímají velmi, a v sobotu možná budu mít i nějaký čas :-) Díky moc všem. Dobre zasobene hodinartvi mi prislo i v harrods. Kdyz jsem tam byl tak zrovna zacla velka akce s pocinajicim prodejem Grand Carrera od Tag Heuer. Jinak me docela prekvapilo jak jsou hodinky od Richarda Milleho nazivo citelne
Cyber Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) New Bond Street - kousek od Oxford st. - velký výběr, novinky i pre.owned, několik obchodů. Nevýhoda - Británie je tradičně dražší zemí pro nákup hodinek. Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem Cyber
georg Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Pokud vyšetříš trochu času, podívej se do Technického muzea (Science Museum) na Omegy moony (snad konkrétně ty, co byly na Měsíci) a v Britském muzeu (British Museum) na hodinářskou historii - tam jsou k vidění krásné, historické kousky stolních, kapesních i náramkových časoměřičů. Ale na ty si rozhodně nesáhneš!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se