Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poradíte, kde v Londýně najít dobře zásobené hodinářství, nižší a střední třída, takový nějaký Koscom?

Odesláno
Poradíte, kde v Londýně najít dobře zásobené hodinářství, nižší a střední třída, takový nějaký Koscom?

Nevím,mám tam kamaráda už 8 let,ale levněji tam podle mě určitě nenakoupíš!Pokud ti teda jde o tohle.

Odesláno

Nejde vyloženě levnější nákup, spíš možnost osahat věci, které k nám skvělí distributoři nedovezou (a které bych si potom mohl třeba i koupit).

Odesláno

Vintage kousky mě zajímají velmi, a v sobotu možná budu mít i nějaký čas :-) Díky moc všem.

Odesláno
Vintage kousky mě zajímají velmi, a v sobotu možná budu mít i nějaký čas :-) Díky moc všem.

Dobre zasobene hodinartvi mi prislo i v harrods. Kdyz jsem tam byl tak zrovna zacla velka akce s pocinajicim prodejem Grand Carrera od Tag Heuer. Jinak me docela prekvapilo jak jsou hodinky od Richarda Milleho nazivo citelne :)

Odesláno (upraveno)

New Bond Street - kousek od Oxford st. - velký výběr, novinky i pre.owned, několik obchodů. Nevýhoda - Británie je tradičně dražší zemí pro nákup hodinek.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

Pokud vyšetříš trochu času, podívej se do Technického muzea (Science Museum) na Omegy moony (snad konkrétně ty, co byly na Měsíci) a v Britském muzeu (British Museum) na hodinářskou historii - tam jsou k vidění krásné, historické kousky stolních, kapesních i náramkových časoměřičů. Ale na ty si rozhodně nesáhneš! :sad01_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...