sauce Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2006 Co rikate na tyhlety Hamilton Jazzmaster Automatic Chronograph? Vypadaji jako Tag Heuer Carrera. Prumer 42mm, pekny vzhled a prijatelna cena u Hibernie 26250,- http://img.photobucket.com/albums/v156/kra...h/DSCN1372a.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2006 Jo líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2006 so fucking gorgeous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2006 Pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2006 Ano, velice pěkné a moje oblíbené. Bohužel jen teoreticky :-) Ale až já jednou zbohatnu...tak si je koupím. Zajímavě řešené pouzdro, černá barva v kombinaci s lešteným nerezem je velice elegantní a nestárnoucí. Budou elegantní i za 20 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 4. dubna 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2006 Jeste jedna povedena fotka: http://img509.imageshack.us/img509/2/jazzy3dg.jpg Asi jsem se zamiloval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2006 Tyhle hodinky jsou opravdu povedené. Měl jsem je na ruce a vypadají ještě lépe než na fotkách. Nejlěpší by bylo nechat si je poslat z USA, ale nebezpečí DPH + CLA. I když to clo by mělo být v řádech stokorun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasil Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 pěkný sou...ale divim se co dělá hamilton ve švýcarský diskusy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 ...a já se zase divím, jak může někdo napsat "v diskusy" :-) Diskuse - podle vzoru růže - ale nic ve zlém, nechtěl bych se někoho dotknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 Jen se klidně dotkni, mám z toho taky kopřivku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 Zajímavej je ten nápad s tou potlačenou vteřinovkou.. Ale nelíbí se mi to datum na 4. Proč ho proboha nedali na 3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 Zajímavej je ten nápad s tou potlačenou vteřinovkou.. Ale nelíbí se mi to datum na 4. Proč ho proboha nedali na 3? Ja bych to pohorseni nad datumovkou vyjadril jeste jinak..proc tam to datum vubec davali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 souhlasím, bez datumovky by se mi líbily ještě víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 15. dubna 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2006 ...Vypadaji jako Tag Heuer Carrera... http://img.photobucket.com/albums/v156/kra...h/DSCN1372a.jpg Z estetickýho hlediska jsou ty Hamiltony sice pěkny, vadí mi ale právě to naprosto nepokrytý kopírování Carrery - působí to trošku lacině, čekal bych to spíš od někoho z východu, ale ne od firmy s dostatečnou reputací - určitě mohli přijít s vlastním, originálním designem. Objektivně ale musím uznat, že při porovnání na černým, koženým řemínku vypadaj elegantnější, nežli ten Heuer. Asi to bude absencí černý lunety s tachometrem, co má Carrera - ta pak mezi černým ciferníkem a černým řemínkem tvoří jakejsi nadbytečnej, rušivej element. (už to asi ale "Heueři" taky pochopili, protože udělali i verzi s lunetou v oceli, nebarvenou) Na tahu už to tak ale nepůsobí, s tím se mi osobně libí vic Carrera. >>>brazil: ...pěkný sou...ale divím se co dělá hamilton ve švýcarský diskuzy... možná proto, že je koupil swatch group ...ale při masivní globalizaci a "křížovým vlastnění", kdo dnes posoudí, kam co patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se