Přejít na obsah

Pomoc s výběrem


Honza 82

Doporučené příspěvky

Dobry den

chtěl bych poradit s výběrem hodinek, vojenský styl. Ale nevím si rady. Mel bych ne ně kolem 20 000 kaček. Líbí se mi 

Glycine Combat SUB Stealth

 z chronoshopu, ale nevím jestli je to dobra volba? Jsem voják,sice zdravotník, ale občas nějaké to cvičení máme, tak bych chtěl něco co trochu vydrží.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chceš sice něco pro vojáky, ale poradní sekce je vejš. Jako voják bych šel do osvědčenejch Casií, Luminoxů, Traserů...ale to jsou vše baterky a solárka. Nezapomeň, že jedním z kouzel tool hodinek je čitelnost a přehlednost. Kdybych byl voják vzal bych si z mechaniky třeba Damaska nebo Sinny a klidně z druhý ruky tady z fóra. S Glycine žádnou chybu neuděláš, ale snad Ti někdo, kdo je z reálu zná, poradí jak jsou na tom s čitelností. Osobně tyhle zatmavený modely vůbec nemusím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ty Stealth Glyciny bych se vyprdnul,jsou libivy,ale citelnost bude o nicem.Klidne bych zkusil klasiku Seiko SKX007,budou te stat do bura a ty hodinky toho snesou strasne moc.Nemusi te pak mrzet kazdej skrabanec,jako na hodinkach za dvacku.Ale pokud nechces divery,Traserama/Luminoxama urcite chybu neudelas.Ale pro hrubsi cinnosti jsou jako stvoreny G-shock,coz jiste vis.V tomhle jsou ty hodinky neprekonatelny a vetsina vojaku/zachranaru/policajtu ve svete to moc dobre vi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrkni ještě na firmu GWS a konkrétně na model GWS G10 Pro Diver. Osvit tritium na výběr ze dvou barev sklo safir pouzdro kartáčová nerez nobo PVD průměr 40/42.5, šroubovací korunka, wr 200 mají je na nato strapu, tahu dle pouzdra, nebo gumě, dle vlastního výběru. Čitelnost vynikající. Došly mě v pondělí po dlouhém přemýšlení a trápení co koupit a můžu se jen pochválit jak dobře jsem vybral. V chlubírně v sekci quartzové hodinky jsem dal i nějaký fotky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrkni třeba na Smith (nezaměnit za Smith & Wesson!!!), jednoduchej styl vycházející z klasiky vojenských hodinek

 

https://www.smithswatches.com/

 

http://www.military-watches.net/Smiths.html

Tie budu moje :)

 

Ale aby som bol k veci. Podla mna tie SMITHS su najlepsia volba. Vychadzaju z poslednych hodiniek britskych vojakov s mechanickym kalibrom. Cena je velmi prijatelna za zafir, antimagneticke puzdro, WR 100m atd., atd.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...