Přejít na obsah

Sector

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sector bývaly super hodinky. A byly skutečně swiss made. Pár jsem jich koupil, když tu před nějakými 5 či 6 lety končilo zastoupení.

Konkrétně manželka doteď nosí quartzky 300m WR, které tehdy byly z 15.000Kč zlevněny na 5.000Kč.

Naprosto perfektní zpracování, troufám si říct, že quartzové Seamastery jsou zpracovány hůře.

Teď už je Sector, bohužel, někde jinde, pár modelů ujde, ale už mě nijak nelákají.

Edit: Jo a jejich reklamní kampaň "no limits" byla úžasná.

Sice je to quartz vlákno, ale nedá mi to a postnu sem model automatů se 7750, které bych moc chtěl. Problémem je, že pod 2.000 EUR nejdou.

A na ebay jsou velmi zřídka :(

Věnujte, prosím, pozornost safírové lunetě. Ta je naprosto dokonalá.

The technical most significant aspect of this extraordinary "creation" of Sector: sapphire crystal that incorporates the lunette and that creates a monobloc swivel and absolutely waterproof. It has a high coefficient of resistance, scratch, is inscalfible and has a thickness that make it immune from any accident-the explosion-can be caused by the pressure which coloring of the lunette and writing can be found on her bottom, that to the face, for instance, and this ensures the shelf life and protection from corrosion and wear of external agents. Its seals, then, are crucial for the proper functioning: allow the perfect fluency of sapphire crystal, which can be rotaded even with the palm of your hand, and its perfect adherence to the high degree of impermaebility of Turnable.Six chamfers obtained his profile will improve taken but also give the sapphirecrystal as a further referiment in terms of lights and games help to catch the eyes. The watch will be produced and distributed in limited quantities.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Návštěvník Snow
Odesláno

to NIGHTinGALE - 7750 a safírová luneta, krása. Jaký je to model, rád bych zkusil najít vetší obrázek, abych měl lepší představu.

Odesláno (upraveno)

Je to zajímavé řešení. Sklo bude nalepené na nějakou nosnou lunetu, která musí být určitě i utěsněna.

Nebo pod tím bude ještě jedno sklo, což podle obrázku nevypadá. Ale stejně by to muselo těsnit

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno
Jsem myslel, že kdysi dávno pro mě celkem oblíbená značka o které se tu nemluví už snad ani neexistuje.

Tak mě docela překvapilo, že v nabídce jsou některé nositelné věci.

zde

SECTOR R2621177055 jsou automaty, coz me docela prekvapilo (mile) To abyste si je vyndali ze skupiny Quartzové hodinky :) Abych pravdu rekl, domnival jsem se, ze Sector dela jen Quartz hodinky. Nevite nahodou jake jsou v nich strojky?

Odesláno
Sector Turnable

Za velkou fotku ti budu vděčen - ta luneta je naprosto dokonalá.

Tady je neco.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hodně slušný byly ještě automaty (opět se 7750) Sector Diving Team 1000m.

Dělaly se v různých barvách číselníku (černá, žlutá, oranžová, stříbrná... a možná ještě nějaká další, ale to nevím jistě), na ebay jdou sehnat vcelku levně.

Pokud někdo chce chrona se šroubovacími stopkovými tlačítky vodotěsná do 1.000m a chce utratit jen cca. 10.000Kč - 12.000Kč, tak má šanci.

Tady je neco.

Díky, to je mazec, luneta vypadá, že je docela tlustá.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Tady je neco.

Díky.

Edit -nebyla tam ještě jedna fotečka, odkud máš obrázky ?

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
Uz jsi to nasel.

kuk.gif kuk.gif. Fotodokumentace více než bohatá, zajímavé pokoukáníčko, hodinky jsou nadmíru povedené. Kdo by to do Sectoru řekl.

Edit - tady jsou ještě jedny, ale Itálie bych se bál, takhle v říši, to by bylo jiné kafe.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
to NIGHTinGALE - jedny na prodej, cena slušná

Kompletní balení a necelých 1.500 EUR, to celkem jde. Ale ještě počkám, je to dost peněz.

Jednou mi utekl kousek ze Švajcu za necelých 700EUR, to mě hodně mrzí. Ale pořád doufám, že se ještě objeví za podobné peníze.

Myslím, že s černou lunetou se nedělaly, podle mě bylo všechno modré.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

To je škoda, myslím, že s černou by byly dokonalé. Budu číhat, dík za tip a doufám, že se jednou nebudeme přehazovat.

Edit - nevíš, jestli jsou tlačítka šroubovací ?

Upraveno uživatelem Snow
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...