Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

na francouzském chrono fóru jsem nalezl velký test luminiscence. Testováno do 6 hodin od nadsvícení. Velmi mne překvapila Davosa, která svítí jako baterka. Samozřejmě perfektní také Ball s triciem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Zajímavé provonání, nějaké výsledky mě poměrně překvapily. Ty Moony nejsou až tak objektivní vzhledem k stáří- když porovnám Pan Europy a safírový Moony, tak jsou na tom právě Moony o dost líp

Odesláno (upraveno)

Tak Davosa je hodně veliké překvapení. Jen si ale říkám, nemá tam také tritium jako třeba Ball?  

Upraveno uživatelem HondzaX
Odesláno

Aha, tak to se to pak celkem vysvětluje :-) Jediné, co je na Davosách jen lumi bude tedy zřejmě bod na lunetě. A ten už zhasne po 15ti minutách. Oproti tomu u Ballů (kde luneta také zjevně není tritiová)  zhasne luneta (zcela) až po 120ti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...