rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tak co, už máte doma ty l.e.?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Tak co, už máte doma ty l.e.?!? vypadá to ,že zítra ráno přistanou v trezoru ---- ostatně jako všechny hodinky ,které nenosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Tímto bych chtěl poděkovat yed69 za nákup Jsou to velice pěkné hodinky - čisté bez různých píč***n a asi první kde mi nevadí "obyčejná" 2824 v průhledném dýnku - vypadá to opravdu pěkně -- jako bonus bylo v balení 15ks krasných pohledů Pár rychlofotek : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uns Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Gratulujem...sú naozaj pekné...urob potom aj fotku na ruke. BTW: ešte lepšie by boli s modrými ručíčkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 YPO krásnej kousek, gratuluju Když tak koukám na tu ETU, tak s Tebou musím souhlasit. Ony asi ty modřené šroubky dělají své... Zadní dýnko jako celek vypadá moc fajn. Hodinky pro gentlemana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
proto Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Opravdu hezke hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Díky..... fotka na ruce bude až po vánocích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 hodně muziky za rozumné peníze.. pěkný detail s dýnkem na šroubky - jako by hodinky byly z platiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Fakt paráda! Co ten koženej řemínek, jak je zpracovanej?!? Uvažoval jsem, že bych si ho u těch svejch nechal, ale nakonec si připlatil za aligátora ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Fakt paráda! Co ten koženej řemínek, jak je zpracovanej?!? Uvažoval jsem, že bych si ho u těch svejch nechal, ale nakonec si připlatil za aligátora ... Nevím .... nijak jsem je nezkoumal a na ruku nedával ... jenom vyfotit je byla velká partyzánština ,aby je kluk neviděl ...... přinese je přeci Klaus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Nevím .... nijak jsem je nezkoumal a na ruku nedával ... jenom vyfotit je byla velká partyzánština ,aby je kluk neviděl ...... přinese je přeci Klaus Nafotil jsi to celkem slušně i přes ty nepříznivý podmínky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Nafotil jsi to celkem slušně i přes ty nepříznivý podmínky ... dík..... trvalo to asi 5 minut ...... čekám na fotostan (který je na cestě už 14dní - asi si ho ušiju ) ...... pak vyrobím něco lepšího - v rámci amatérské fotografie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Nafotil jsi to celkem slušně i přes ty nepříznivý podmínky ... dík..... trvalo to asi 5 minut ...... čekám na fotostan (který je na cestě už 14dní - asi si ho ušiju ) ...... pak vyrobím něco lepšího - v rámci amatérské fotografie zjistil jsem že na jiném PC než mém notebooku s nějakým příšerným sklem ty fotky vypadají o mnoho lépe ....... u mně jsou příšerný Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 moc pěkný hodinky tak akorát decentní gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 Jorg me, chudak, asi uskrti... Porad si vymejslim nejaky kraviny, ale uz jsem skoro na konci! Bude to Antea 80 le, na teleti (kroko mam nekde doma od Hirshe), s motylovou sponou, COSC certifikatem, tim jejich handmade stribrnym rotorem a pokud i posledni pozadavek klapne, tak na nem bude krome napisu a loga Stowa vyryto jeste Chronometer a poradove cislo v ramci limitky TESIM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...akorat si vzhledem k pozadavkum asi pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2007 JOOO! Jorg je machr, bude to presne tak, jak chci To bude... masterpice Akorat az v lednu, ale aspon se budu poradne tesit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 JOOO! Jorg je machr, bude to presne tak, jak chci To bude... masterpice Akorat az v lednu, ale aspon se budu poradne tesit He he, když už, ta kpořádně, co? Koukám, že nejsi žádnej troškař. Ale za zeptání nic nedáš. Jinak je super, že ti tak ochotně vyhověli A že budou až v lednu... to čekání je stejně nejlepší, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 He he, když už, ta kpořádně, co? Koukám, že nejsi žádnej troškař. Ale za zeptání nic nedáš. Jinak je super, že ti tak ochotně vyhověli A že budou až v lednu... to čekání je stejně nejlepší, ne? Presne jak rikas, kdyz uz, tak poradne Njn, leden... co nadelas? Jorg rikal, ze pred Vanocema proste nema cas ta nejaky vetsi upravy, nejvic casove narocenej asi bude ten handmade rotor s individualnim rytim. Na druhou stranu... to cekani je fajn, je to skoro jako kdyz jde clovek na prvni rande Kazdopadne Jorg je machr Vim, ze srovnavat s Primem je spatne, ale stejne... je to docela narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Presne jak rikas, kdyz uz, tak poradne Njn, leden... co nadelas? Jorg rikal, ze pred Vanocema proste nema cas ta nejaky vetsi upravy, nejvic casove narocenej asi bude ten handmade rotor s individualnim rytim. Na druhou stranu... to cekani je fajn, je to skoro jako kdyz jde clovek na prvni rande Kazdopadne Jorg je machr Vim, ze srovnavat s Primem je spatne, ale stejne... je to docela narez Hele, ten jejich vlastni rotor - je to tenhle? Mě, odpusťte mi to plíz, přijde nějakej "divnej". Takovej odfláklej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 5. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2007 Hele, ten jejich vlastni rotor - je to tenhle? Mě, odpusťte mi to plíz, přijde nějakej "divnej". Takovej odfláklej. Me ne, to je vec nazoru Hlavne se mi libi, ze to proste neni klasickej rotor 2824, ze je to Handmade a ze si tam necham vyrejt jeste poradove cislo a "Certified Chronometer" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se