Tudor Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) Zdravím, rád bych poprosil o identifikaci hodinek, které u mě přistály. Děda je dostal před víc jak 25 lety na služební cestě na Dálném Východě. Budu rád, když se o nich dozvím víc. Omlouvám se za ostudnou fotku, dodám lepší Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 z té fotky se spíš pozná, jaký máš boty, než jaký jsou to hodinky. Jediné, co je jisté- jsou do zelena. Tak dej lepší foto a pak Ti určitě někdo poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 sice z toho jde prd poznat, ale nález Tudorů tomu říkám bomba... gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 ciferník je šedivý, obsahuje nápisy TUDOR Oyster Prince date-day, v dolní části pak Rotor self winding. V horní části ukazatel dne v týdnu, na třetí hodině pak datum pod "lupou". Na víčku nápis"original oyster case by Rolex Geneva. Na korunce je logo Rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 ciferník je šedivý, obsahuje nápisy TUDOR Oyster Prince date-day, v dolní části pak Rotor self winding. V horní části ukazatel dne v týdnu, na třetí hodině pak datum pod "lupou". Na víčku nápis"original oyster case by Rolex Geneva. Na korunce je logo Rolexu. Jsou to tyhle? Jinak gratuluji, jsi šťastný člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) přesně ty to jsou. Snad jen podkreslení datumu a dne v týdnu je do zlatova a ne stříbrné. Byla by k nim nějaká informace? Sběratelská popularita, orientační hodnota, přibližný rok výroby? Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Zkus se zeptat uživatele "steel", ten je myslím dost fundovaný ohledně Tudorů. Jinak cenu můžeš odhadnout podle ebaye. Záleží i v jakém je máš stavu. Zřejmě by to chtělo kompletní servis. To nebude levné, ale pak budou jako nové a budeš mít na dědu skvělou památku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 no něco takovýho bych chtěl taky vytáhnout z šuplete ,jinak gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 (upraveno) Jestli jdou, tak bych do nich nevrtal a jen si užíval. Jsou moc pěkný, sice pro začátečníka jich je škoda, ale parády ještě nadělaj hodně. Jdu prohrabat šuplíky. Ješte se přimlouvám za kvalitnější fotku. Upraveno 19. listopadu 2007 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 19. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 na to jsem se taky chtěl zeptat, jestli je potřeba nějaký ten servis, ale nosit pravidelně je nebudu, naposledy jsem je měl u maturity pro štěstí, tehdy ještě půjčené..Jinak byly celou dobu v bezprašném prostředí v původním sáčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 pokud se budou natahovat a ne jenom ležet v šuplíku měly by se správně promazat, vyčetl jsem že rolexy jsou na to celkem choulostivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2007 Jojo, Tudory s pěknym designem, děda věděl, jaký dary přijmout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 v jeho případě asi nebyla možnost ptát se kdo je kdo..dostal to tehdy jako obchodní ředitel hedné významné ČSSR spediční firmy a do Prahy je musel propašovat:-) Ty fotky stále nemám, můj foťák to ve špatných světelných podmínkách nezvládá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 Mimochodem...prošel jsem si fórum, protože jsem technickej hračička ale zatím nepotrefenej hodinkama. Učarovaly mi Prim automaty "televize" s černým číselníkem a monoskopem, tak pokud by někdo chtěl nabídnout nějaký kousek v opravdu pěkném stavu, nepohrdnu. Taky bych se rád dozvěděl, kdy se televize vyráběly a jestli měly nějakou souvztažnost k tehdejšímu rozmachu a popularizaci TV v ČSSR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2007 K tvé otázce o ceně: záleží, v jakém jsou stavu (pouzdro - vrypy,škrábance?; ciferník, ručky - koroze?), ale z toho co jde na fotce vidět, vypadá, že jsou zachovalé. Jinak ze stáří a tvého popisu vyplývá, že se jedná o staré, původní Tudory - v podstatě Rolexy (stejné pouzdro, ciferník, ručky, korunka - pouzdro a korunka dokonce takto signovány) se strojkem ETA (to je ten rozdíl oproti Rolexům) - v tomto případě pravděpodobně kalibr 2836. Jako takové jsou velice ceněné - cena určitě (při jejich výborném stavu) přesahuje 1.500 Euro. Pro srovnání - shodné jsou v současnosti nabízeny na chrono24.com za 2.350 EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) hmm taky gratuluji. TUDOR obecně není v Čechách příliš znám. Já mám dvoje TUDOR TIGER( DAYTONA pro chudé .-))))musím říct že jsou to neprofláknuté kusy jenž skvěle vypadají a přitom je nenosí kdejaký "zelinář" Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem Pasha-De-Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 26. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Posílám slíbené a o něco malinko lepší fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 27. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2007 na ebaz byly minulý týden, šly za 600 Eur a byly ve výborném stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasHakl Odesláno 1. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2008 na ebaz byly minulý týden, šly za 600 Eur a byly ve výborném stavu jojo tam jsou celkem casto .na aukru se prodaly nedavno za 10 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tudor Odesláno 6. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 (upraveno) tak..rok se s rokem sešel, hodinky stále leží v šuplíku a nenašly seriózního zájemce. Upraveno 6. května 2009 uživatelem Tudor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se