AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Vite, famozni, jako vzdy. Tohle jsou asi nejpovedenejsi Tissotky co znam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Taky se budu opakovat- pecka. Nejvíc asi oceňuju to, že ty hodinky máš už docela dlouho, ale ty fotky jsou prostě, jak to říct? Každá jiná, ty hodinky prostě na každé fotce vypadají jinak, překvapují něčím novým. Fakt klobouk dolů a jsem zvědav, jestli udržíš nastavenou laťku ( já věřím, že ano ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 V 23. 11. 2016 v 16:48, kuncák7 napsal: Taky se budu opakovat- pecka. Nejvíc asi oceňuju to, že ty hodinky máš už docela dlouho, ale ty fotky jsou prostě, jak to říct? Každá jiná, ty hodinky prostě na každé fotce vypadají jinak, překvapují něčím novým. Fakt klobouk dolů a jsem zvědav, jestli udržíš nastavenou laťku ( já věřím, že ano ). V 23. 11. 2016 v 16:39, AndyAaron napsal: Vite, famozni, jako vzdy. Tohle jsou asi nejpovedenejsi Tissotky co znam. Kluci, moc děkuju.Jsou to moc zajímavé hodnky, mám moc rád třeba i to staré logo. Často na nich pozoruju zakřivení skla a to, jak jsou rohy pouzdra utopené.Když se člověk podívá ze správného úhlu vidí skrz sklo na druhou stranu, snad to z přiložených fotek uvidíte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Ty blaho! To vypada super. Ja si vzdy myslel, ze to je odraz svetla. Nenapadlo by me, ze to je "pruhled" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Tydle hodinky by mohl prodat snad jen blazen :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 V 23. 11. 2016 v 18:10, AndyAaron napsal: Ty blaho! To vypada super. Ja si vzdy myslel, ze to je odraz svetla. Nenapadlo by me, ze to je "pruhled" Ne, kdyby to byl odraz neviděl bys na první fotce ručky.Zkusím to vyfotit někdy za světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Plánuju jejich prodej ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2016 A jsou pryč. :crying_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se