Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Podle loga, tvaru pouzdra, i vodotěsnosti je to MPM alias Prim II, zovaný čínský.

Njn ... ale přiznám se, že tentokrát jsem váhal, jestli to není nějaký model z let 89-95 ... vypadají vcelku decentně ...

Odesláno (upraveno)

Je-li to, a vše tomu nasvědčuje, skutečně MPM, je pro mě nejhorší, že to vypadá, jakoby i MPM začalo aktualizovat staré vzory značky PRIM (ten font vypadá na autotimy), takže dost přituhuje - protože tohle už JE kopírování a napodobování přístupu druhé nástupnické značky stejného jména - mám-li být de jure korektní.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Je-li to, a vše tomu nasvědčuje, skutečně MPM, je pro mě nejhorší, že to vypadá, jakoby i MPM začalo aktualizovat staré vzory značky PRIM (ten font vypadá na autotimy), takže dost přituhuje - protože tohle už JE kopírování a napodobování přístupu druhé nástupnické značky stejného jména - mám-li být de jure korektní.

Design fontu je autorské dílo jako každé jiné. Nemá-li Elton ošetřena autorská práva, může si font samotný používat kde kdo. A i kdyby ty hodinky jako celek vypadaly stokrát podobněji, nebude to celé jednoduché - podívej se jen na to, kolik existuje "Submarinerů" a hodinek inspirovaných leteckými hodinkami z WWII.

Mimochodem, tyhle hodinky vypadají šíleně, asi jako tak 80-90% nabídky MPM...

Odesláno

JJ - jasan, dík za opravu, já nemyslel, že přituhuje právní spor - to asi ani nejde, souhlasím. Přituhuje konkurenční boj a matení zákazníků, protože se mi zdá, že MPM se jaksi zhlídla v tvůrčí metodě eltonu - no tě buch.

Ty hodinky jsou skutečně hnusný, ale škodu eltonu natropit můžou - teď samosebou nezávisle, jakej prim je vyrobil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...